Hayırlı uğurlu olsun. İlk etapta bende kocaman bi sigara var ağzınızda sandım )
Hayırlı uğurlu olsun. İlk etapta bende kocaman bi sigara var ağzınızda sandım )
Hayırlı olsun kırmızı en güzel rengi bence maşallah
Masallahi var vallaha Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassin...
Adana suculardan alacağım, kredi kartına taksit yapmazlar mı, siz nasıl aldınız ?
Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Hayırlı olsun kardeşim. Kazasız belasız güle güle kullan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
[url=http://hizliresim.com/27Pvjq][/url
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Hayırlı günlerde kullan kardeşim, kazasız belasız. Bende CBR 125r alırken kırmızısını istemiştim nasip değilmiş : )
belki siyahda motor hatlari belli olmuyor gri olsa daha mi hoş olur du
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
sağolasın. Bende cbr125 alirken siyahini istemistim malesef ellerinde olmadigi icin beyaz almıştım. cbr250r dede aynisi oldu yine siyah istedim malesef bu seferde kırmızı nasipmis
Hayırlı olsun kardeşim,kazasız belasız inşallah..
ilk gören onu görüyor yahu
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
malesef degilsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------
Öncelikle sağolun
Depo kapağı yine tutanin elinde kalıyor :D
Egzoz ses acisindan bakacak olursak yeniyle eskiyi yan yana koyup denemek lazim sesini de buraya koymaya çalışayım
görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor
Motor denilince akla honda gelir hayırlı olsun kardesim Allah kaza bela vermesin
Agzında sigara çok hoş durmuş Güle güle kullan, kazasız belasız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)