Bugün 18.07 itibariyle almak için çok çaba sarfettiğim, hayallerimin motoru, alemin kralı, kötü gün dostum, beni hiç utandırmayan, aslanım, EOL 69 AN 400 BURGMAN'ımdan ayrıldım..
Onu hiç unutmıcam...
Bugün 18.07 itibariyle almak için çok çaba sarfettiğim, hayallerimin motoru, alemin kralı, kötü gün dostum, beni hiç utandırmayan, aslanım, EOL 69 AN 400 BURGMAN'ımdan ayrıldım..
Onu hiç unutmıcam...
Paşa motoruydu o en az bi 10 milyar fazla eder. Bende motorumu sattığımda gerçekten çok üzülmüştüm , ama sonunda fazer aldım. Önünde sonunda alacaksın nasıl olsa alican abi daha iyisini hemde
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Alican abi geçmiş olsun
Umarın en kısa zamanda yeni bir motora kavusursun
Paşa motorsuz olmaz.
hayırlı mı olsun diyeyim, geçmiş mi olsun karar veremedim.. yenisini almak için satmadın mı? o zaman hayırlı olsun.. ihtiyacın olduğu için sattıysan geçmiş olsun..
of paşam yaaaa daha iyisini alıcaksın sen yapma böylee
...............
geçmiş olsun alican abi.
daha iyisini alırsın inşallah, canın sağolsun
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
artık çok zoooor çooooook...
paşa dediğin daha iyisini alır, ama yolarkadaşları da unutulmaz, orası da bi gerçek
May the Force be with McLaren Mercedes
Bende çalındı zannettim.
Hayırlı olsun. Geçmişte olsun tabi
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
abi bence bütçeni aşan makineye binmemek lazım...hayırlısı olsun ne diyelim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
daha iyisine daha iyi günlerde binmek nasip olur inşallah.
üzülme diyeceğim, saçmalayacağımın farkındayım ben bile üzülüyorum... :(
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hayırlısı olsun daha iyisini alırsın inşallah.zuhtupasa adlı üyeden alıntı
bu yazdıgından; bi daha cok zor motor alacagın mı cıkıyor yoksa ben mı yanlıs anladım?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
geçmiş olsun paşam,
tez zamanda daha iyisini alırsın inşallah,
yeniden yutturursun egzozunu bana
Hayırlı Olsun! Daha da iyilerine binersin umarım.
Sen şimdilik ayağını yerden kesecek bir şey ayarla da...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
paşammm hayırlısı olsun senin için ama çok zor yazından anladığım kadarıyla bizi bırakıyormusun
paşam inş. yenisini ve daha iyisini alırsın aman bizi bırakma paşammmm aman haaa
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
nie sattın ki abi ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
zuhtupasa yeni alacagın motor hayırlı olsun alacan demi ?
Hocam ağlama canın sağolsun.gel bende motor üç tane birini vereyim paşa paşa bin.Motor senin köpeğin olsun
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)