paşa abi bi bak şu transalp e beee .... baba alet sanada yakışır valla
paşa abi bi bak şu transalp e beee .... baba alet sanada yakışır valla
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Üzülme daha iyisini alırsın... Altı üstü motor yaa..
Bak şu su soğutmalılar var ya, R & R... Tavsiye ederim...
Şaka bi yana sağlık olsun diyelim... Bakalım sırada hangi motor var alacağın...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Sevgili Zühtü paşa...üzülme!..Her ayrılık yeni bir başlangıçtır..
Tüm arkadaşların iyi niyetlerine ve nazik yaklaşımlarınıza teşekkür ederim..
Bir daha öyle bir motorum olamayacak ama bu vesile ile sizler gibi arkadaşlar kazandığım için üzüntümün altındaki bu sevincimide ayrıca bildirmek istedim.. Hepiniz iyiki varsınız arkadaşlar..
Üzülme Alican abi Alaah bi kapıyı kapar ama diğerini açar muhakkak....Geçmiş olsunnnn
yahu paşam motor alıcakmısın almıcakmısın evet ya da hayır diye cevapla anlıyalım artık
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
yaw nası aliim kardeşim..
neden ama yaa..sebep ne abi desene..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Yaw ben de başlığı görünce korktum..Paşam,Mal para elin kiri gider gelir allah can sağlığı versin allah başka dert vermesin..
abi sensiz bu site olmaaazzzz...
yasak falan mı geldi n olduda sattın..
neden ekonomi ise alalım bitane sana taksitle felan..
hepimiz bir taksidi öderiz evelallah...
değilmi arkadaşlar ...
ben hala anlamadım niye sattıgını mali krizmi yoksa baska bi sebepmi
Yasak filen diil kardeşim..Tabiki ekonomi.. Düşünmen yeter kardeşim...vedat kaya adlı üyeden alıntı
abi motoru sattıgın adam üzerine almadıysa vuralım motor sana kalsın yine olurmuzuhtupasa adlı üyeden alıntı
üzülme paşam üzülmee. ben biliyorum en kısa zamanda daha iyilerine bineceksin. önce canının sağlığı, rahatın huzurun. motor arkadan gelir . sen yeter ki iste...
Bugün parayı alalım düşünürüz..serkan79 adlı üyeden alıntı
abi motor dediğin neki bir çuval civata sen sıkılma yeter
bir süre sonra tekrar gönlüne göre bir motor alacağına inanıyorum olmazsa da hiçç dert etme elimizden gelen bişey olacaksa bizlerde yanındayız abi bunuda unutma..
tamam abi sen parayı al bana haber ver ben indirim sende al motoru ve parayı gitzuhtupasa adlı üyeden alıntı
adamın başına bişi gelse bizden bilecekler ha
+10binmilyonEgeKnn adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Ben çözümü buldum. MT İzmir sırayla 1 er haftalığınına motorlarını abimize gönderirse sorun ortadan kalkar.
Abi en kısa sürede daha güzel bi motora kavuşman dileğiyle....
ZAT-I ZÜHTÜPAŞA'ya ne dersin muhterem?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)