Çok can sıkıcı bir durum tabiii ama buna da şükür diyelim. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Çok can sıkıcı bir durum tabiii ama buna da şükür diyelim. Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
Takma kafana git çin motorlarının servisine nasıl olsa parçalar birebir taklit hepsininde uaycağını tahmin ediyorum eminim yakınlarında birkaç servis vardır iterekde götürebilirsin
geçmiş olsun
Selamlar muscoban,
Birkeresinde arabama girmiş ve kontağa senin başına gelen aynı şeyleri yapmışlardı. Aksaray Yusufpaşa otobüs durağının yan sokağında bir oto anahtarcısı var, kontağı dağıtıp anahtara göre şifrelerini tekrar ayarlayıp tamir etmişlerdi. Uzun zaman sorunsuzca kullandım. Yakınındaki oto kilitçilerle falan bir konuş belki halledebilirler. Tekrar geçmiş olsun.
İyi Seyirler...
muscoban adlı üyeden alıntı
aleti servise değil sağlam ahlaklı bir tamirciye götür. götürürken de pikap bir arkadaşının arabaya falan at . yani minibüs tipi bişiye .
parçayı dışarıda ucuza bul asıl olan o değişmesi götürmesi kolay . yoksa motorun parası 4000 civarı değil mi . geçmiş olsun disk kilidi işe yaramış
hakemlik derken ne yaptın tam olarak moto gp de . yorucu idi pistte hakemdiysen yorar adamı . sertifika ve gereklilikleri ne idi . özelliklerin ne bu konuda .
arkadaşım geçmiş olsun
bu aralar mecidiyeköyde birileri motorsiklet avına çıkmış bir yakarlarsam...... sakın açıkta bırakmayın hele geceleri hiç...
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
Walla babalar ben onu bunu bilmem bende bi kerem kaptrdım kasko şart diorum paşkada bişe demiorum diemiorum..!
gecmıs olsun alpr tım avatarlarımız aynıymıs
neden daha once karsılasmadık acaba
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
geçmiş olsun cok şükür motor gitmemiş hocam
geçmiş olsun aynı olay benim de başıma gelmişti. kontak anahtarını değiştirdim
kontak anahtarı hondanın o kadar pahalı olmaması lazım.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
geçmiş olsun arkadaş geçen günde benim kaskımı çaldılar hemde yeni almıştım
başka bir kontak uydurmaaha calış 10 15 ytl dağada yapamassan oto kilit tamır eden yerlere git sanayiye 20 30 ytl ye oto kilidi yapıyorlar sanırım onuda yaparlar
bence de kilide o kadar para verme. mondialin kilidi honda activaya uyuyordu. işlevleri tıpatıp aynı. en fazla 30-40 olsun hadi. 400 ytl vermenin anlamı yok. sonuçta açıp kapatcak bi de direksiyon kilidi var.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
senin nakliyeye vereceğin parayı ya onlar verselerdi bu sefer kilid takacak motorun olmazdı dostum,beterin beteri herzaman vardır geçmiş olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
çok geçmiş olsun .artık race model yada bi başk model, alacaz zinciri kilitlicez sanırım. başka çare bırakmıyorlar.çalınca nabıyorlar anlamıyorumki .ruhsatı yok bişeyi yok. parçalamazlarsa satıp kullanamazsın. belkide anadolunun üzra bi köşesinde birine gidiyordur ucuza tabii..?
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
gecmıs olsun..
Yeni yine yeniden
çok özür dilerim ama 382 milyona ne kilidi yapıyorlar öyle o kilidi alsınlar müsait yerlerini kilitlesinler hem kilit görevini yerine getirmeyecek hemde türkiye de kaliteli olduğunu düşündüğümüz bi firma insanları böyle yolacak yazık yani daha başka bişey diyemiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)