Özelliklerini bilmem ama şekli şemali fıstık gibiymiş...
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
kilometre ve motorun diriliği çoook iyi...
Ne kadar a aldınız?
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
maşallah... çok doğru ve ömürlük bir makina almıssınız...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Güle güle kullanın. Nacizane fikrim; topcase çok kötü duruyor. Yana iki tane motorun cüssesine uygun , kibar heybe koyarsan daha şık durabilir.
Peşin 9.000tl
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
Teşekkürler,haklısınız ilk iş olarak topcaseyi çıkardık,sisi bar taktık,fakat her yançanta uymadığından(egzosa değiyor)şimdilik uygun yançanta bulamadık...
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Keyifle binin
Acaip guzel bi motor almissiniz yakitiyla parcasiyla bakimiyla sizi uzmez.Allah kaza bela vermesin,tekeriniz duz bassin..
teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Teşekkürler,bakımları sürekli servisine yaptırılmış,fakat kullanıcıların bazısı yedek parçayı zor bulduğunu bazısıda sıkıntı çekmediğini yazmış...
Çok güzel alet.Güle güle kazasız günlerde kullanın.Bir ara ben de düşünmüştüm bu motosikletten sonra 2.eli zayıf parça bulama korkusuyla vazgeçmiştim.Bildiğim kadarıyla öyle kötü olumsuz bir tarafı yok bu motosikletin.Yurt dışı testlerini okumuştum genelde kullananlar çok memnun.250cc cruiser sınıfındaki en motosikletlerden bir tanesi.24 bg gibi bir gücü var gayet iyi ve yeterli.Üstüne Suzuki kalitesi daha ne olsun.Tek sorun Suzuki bu motorlardan çok az getirdi Türkiye'ye o yüzden piyasada çok az var.Bu yüzden 2.eli zayıf.Kesin emin olmamak ile birlikte belki yedek parça konusunda biraz sıkıntı çekebilirsiniz.Keşke Suzuki bu motorları tekrar Türkiye'ye getirse.
Normalde cruise tarzım değil ama bu benim bile hoşuma gitti hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız süresin
Hayırlı olsun , Amca baya iyi bakmış makineye belliki.Kazasız Bol keyifli Km'ler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)