"istediği oyuncağı alınan" çocuklar kadar mutluyum...! 3 yıl bekledikten sonra muradıma erdim. allah herkesin gönlüne göre versin..
"istediği oyuncağı alınan" çocuklar kadar mutluyum...! 3 yıl bekledikten sonra muradıma erdim. allah herkesin gönlüne göre versin..
çok güzel bir seçim. iyi günlerde binin motorunuza...
gülerek kullan allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun, Allah (cc) pişman etmesin. Şimdi onu niye aldın bunu alsaydın diyen çıkar; kulak asma alınan malın kötüsü olmaz - az ömürlüsü olur
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Güzel motor hayırlı olsun
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Hayırlı olsun,da bir kaç tane resim atsaydın keşke.Kazasız sürüşler dilerim..
Resim atarsanız sevinirim. Ayrıca kaç lia verdiniz plaka dahil fiyatı, yanında aldığınız aksesuarlar ve kask tercihinizi de yazarsanız sevinirim. Aramıza hoşgeldin.
cbf 150 ile arasında 800 lira fark olunca millet elbette ybr 125'te tercih yaptı. hem daha ekonomik hem daha kalite. bravo size de. hayırlı olsun. kazasız belasız cezasız sürüşler.
Hayırlı olsun, güle güle binin
Fotoğraf olsa güzel olurdu.
hayırlı olsun,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Resim yok detay yok Rengini bari söyleseydiniz çatladım meraktan
hayırlı olsun ıkı teker dostum
allah cc asfalt yuzu göstermesın
dostum senın adına sevındım,
umarım hep boyle mutlu guler yuzlu kullanırsın,,,
Tekerine Taş Değmesin,,,
bende çok istiyorum ama resim yüklemeyi beceremedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
renk kırmızı henüz 260 km yaptım sıkıntı yok max. 100'e çıktım ama rodajda olduğu için fazla sıkıştırmıyorum. resim yüklemeyi bir türlü beceremedim çok uğraştım beceremedim valla tarif ederseniz yüklerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
resim yükleyemedim çok uğraştım ama beceremedim. forumda yeniyim :D motor 4750 plaka ruhsat dahil 5.100 tl ye mal oldu. aksesuar olarak kappa k35 action model 35 litre çanta= 200 tl LS 2 ff351 kask wolf modeli= 120 tl (kask 2 adet birbirinin aynısı ben ve eşim için)120 x 2 =240 tl koruma demiri "ybr için olan model"=40 tl eldiven=40 tl zaman buldukça deneyimlerimi de paylaşacağım. umarım faydalı olurum. HOŞBULDUK.
Hayırlı olsun
En fazla 100'e çıktıysan sıkıştırmışsın demektir Yazık etme motora
başlangıç için çok iyi bir tercih yapmışsınız aramıza hoşgeldiniz kazasız belasız sürüşler
her ne kadar 125 cc güven verse de kask ve eldivenden daha fazla ekipmana ihtiyacımız var iki teker üzerinde. diz ve dirsekler hiçbir mühendisin ve doktorun eski haline getiremediği mükemmel yapılar.dizlik ve dirseklik şart. kazasız sürüşler dilerim . fotoğraf ekleyebilirseniz ekipmanı da paylaşın.
''Beş yaş insanın en olgun çağıdır; sonra çürüme başlar.'' Alper Canıgüz
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah. Sakın korumasız bir şekilde motorsiklet kullanayım deme. Zaten ilk günlerin Allah muhafaza kazayıda gözönüne alacaksın öyle yola çıkacaksın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)