Geçen gün 3 motor sitesine daha üye oldum. Ancak gerek içerik gerekse grafikler yönünden en güzel site motosiklet.net siteye emeği geçen herkese çok teşekküler çok güzel bir site yapmışsınız.
Geçen gün 3 motor sitesine daha üye oldum. Ancak gerek içerik gerekse grafikler yönünden en güzel site motosiklet.net siteye emeği geçen herkese çok teşekküler çok güzel bir site yapmışsınız.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Türkiye'nin en iyi motosiklet sitesi'nin olduğunu herkes biliyor zaten.
boşuna zaman kaybetmişsin oralarda
beni banlamadıklarına göre
çok iyi
burası başka
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Forum siteleri sadece admin ve modlarla sınırlı değildir.
Sitenin tanıtımında ve teknik kısmında tabii ki, büyük emekleri var ancak.
İçerik olarak en büyük katkı kullanıcıların yani sizlerindir. Postları yazan, okuyan, yorumlayan cevap yazan olmasaydı, bu site en iyi site olmazdı....
zararın neresinden dönersen kârdır...
CBR 600F Honda,
doğru demiş arkidiş burda herkesin emeği var ama kurucu skull oldugu için öncü oThai adlı üyeden alıntı
benim merak ettiğim belki konu dışında ama duyduğum bişeyi paylaşmak istedim sadece;(bunun için extra br başlık açmak istemedim)
"bi tv dizisinde burda da yazıları çıkan birisinin başka bir sitenin reklamını yapması"
bu konuyu anlayamadım bu para ile mi reklam olmuştur yoksa içinden mi gelmiştir?
amaç suçlama felan değil ama eleştiri hakkımı kullanıyorum.
herkes tarafında bilinen kişilerin gruplara kaymasından şikayetçiyim diyelim.
merak ettim bu konu hakkında bilgisi olanlar varmı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Eh tabi bizim de katkımız var ama site tasarımı, kullanımı hatta rengi bile önemli ziyaretçi çekmekte. Zaten bir yerinden yakaladın mı gerisi gelir motosiklet.net bunu başarmıştır. Yöneticiler için hoş, duygusal bir durum olsa gerek.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İlahi nurgül..sen cok yaşa emi..nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
Barcelona ile zırttırakgücü takımları karşılaştırılırmı yaw..
işte meselede bu dostum...Skullhunter Erhan kardeşim kuyuya bir taş atmış...bizde o taşı çıkarmaya çalışıyoruz... kuyuya giren çıkamıyor...Erhan arazi bu aralar...Thai adlı üyeden alıntı
modlarada teşekkür etmek lazım...sitenin tüm kahrını onlar çekiyor valla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Güzel bir yorum ! Kesinlikle katılıyorum.Thai adlı üyeden alıntı
Ancak, "tavuk mu yumurtadan çıkar ? yumurta mı tavuktan ?"
Bizlerin de bu site de okuyup yazmamızı sağlayan olay, herşeyden önce çok iyi bir teknik altyapıdır
Tabii bununun yanında güleryüzlü, yapıcı ancak aynı dercede de tutarlı bir şekilde konulmuş kuralları uygulayan yönetimdir. Aksi takdirde kaos olur.
Bence, hepimiz kurallar konusunda çok daha fazla titiz ve takipçi olmalıyız. Bir de hepimiz "türkçe" kullanımına azami dikkat göstermeliyiz ( Skull da dahil )
İşte o zaman herşey daha da güzel olur.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Sizlere layık olmaya çalışıyoruz, Sizi memnun edebildiysek ne mutlu bizlere
Türkiyenin en fazla ziyaret edilen en iyi motosiklet sitesi ,
Bu gunlere hepbirlikte geldik emeği geçen herkese teşekkurler.
Yo yo yo bu kadar mütavazi olmaya hakkın yok sen ve diğer moderatör arkadaşlar hakikaten sadece bu sektöre bu siteye hizmet için elinizden geleni yapıyosunuz ben şahidim.Ve tabi asıl Teşekkürü üyeler hakediyo bu güzel ortamı hiç bir şekilde bozmadıkları için....
Başlığımı dağıtmayııındishy adlı üyeden alıntı
Foruma açılan başlığa atılan mesaj başlık konusunun dışına çıkmaya başladıı. Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
hatırlatmakta ve gururlanmakta yarar var.
TEK ÖDÜLLÜ SİTE.
tabii bunda çok değerli üyelerimizinde katkıları var, içtenliğimizi birbirimize saygıyı elden bırakmadıkça dahada büyüyeceğiz.
herkez bir gün MT. li olacak.
başta sayın admin ve modlarımız ve tüm üyelerimize sevgi ve saygılarımla (mt.izmir adına)
Bence şu da var:
Motosiklet.net digerlerine gore daha populer bir site. Diger siteler biraz daha elit gorunum arzediyor. Yani insan soru sormaya bile cekiniyor o ciddi ifadeyle.
burada profesyonel kullancilara salakca gelebilecek ama cidden merak ettiginiz bir soruyu gonul rahatligiyla forumlarda sorabiliyor insanlar.
Cunku insani bir tepki gelecegini bilmenin guveniyle soru soruyorsunuz.
E bu durumda da insan kendini motosiklet.net'e daha yakin hissediyor. Thai'nin imzasındaki slogan cok dogru bence: "motosiklet.net Karşısındakinin sadece nick ve avatar değil, insan olduğunun bilincinde olanların sitesi."
Diger siteler de fena degil ama ben de sahsen diger sitelerdeki sifremi bile animsamam. Ne ogrendiysem motor hakkinda buradan ogrendim. Tüm yöneticilere ve uyelere tesekkurler...
erhan pardon abicim konu dagıldı iyice ulan mete bi dur be adamın topigini mahvettik erhan biraderim gereksiz olanları silsende ortalık sakinleşse nazar degecek şimdi
kardeş haklı birin tavsiyesiyle geldim buraya en geniş kapsamlı ve en iyi ortamlı yer burası
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)