Ben bugün Dragstarlı oldum.
Reklamlar
-
[QUOTE=Mctavihs;3307740]
D e m i r adlı üyeden alıntı
günlerdir kafamı kemiren bir soru işte
[/QUOT
sevdiğiniz tarz ne ki?
chooper seviyorum şehir içi kullanımı çok zor makineler olduğunu düşünüyorum. super sport motorun üstünde kambur olmaktansa bu tarz motorlar daha çok hoşuma gidiyor. modifiye de sınır olmadığı için baya masraf yaparım diye çekiniyorum, titreşim ne düzeyde hocam?
Reklamlar
-
eğer söz konusu zevkse maddi boyutu biraz az düşünmek bence doğru olandır. Chopper tarz bir motor alıp ona tek tek aksesuar baktığınızı veya bakımlarıyla ilgilendiğinizi ve bu motorla uzun yol giderken sürüşünüzü kameraya aldığınızı filan hayal edin bence. Ki zaten karar verirsiniz((:
-
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.motorunuz çok güzel özellikle uzun yolculuk çok zevkli oluyor.yolunuz balıkesir e düşerse beklerim.tekrar güle güle kullanın.
-
çok sağolun. balıkesir i de görmeyi çok istiyorum. inşallah görüşürüz(:
-
Mctavihs adlı üyeden alıntı
motorumu satıyorum ama satmasam mı gerçekten çok güzel görünüyor
-
bi sezon daha gideri vardır ya(: günaydın herkese.
-
Hayırlı olsun.
Bu tarz arasında en sevdiğim motor.
-
Hayırlı olsun Kardeşim. Maşallah tay gibi.
3-4 sene aynını kullandım 2000model
herhangi bir sorun olursa çekinme.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler hocam.
Hımmmmm Ok!
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun Kardeşim. Maşallah tay gibi.
3-4 sene aynını kullandım 2000model
herhangi bir sorun olursa çekinme.
çok sağol arkadaşım. en ufak konuda yardımını isterim artık.(:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
hepiniz çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için (:
-
Çok güzel duruyor arkadaşım, yakışmış sana da. kazasız belasız kullanırsın inş..
-
çok teşekkür ederim. (: inşallah.
-
valla motor çok seksi ya, kazasız belasız sür dostum çok yakışmış
-
oooooooo... Tam uzun yol canavarı...
Hayırlı ossunn...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Merak ettiğim bir konu var. Ben yaklaşık 20 gün sonra izmir-denizli istikametinde bir yolculuk yapacağım. otobana girmek için de hgs alacağım. bu motorda hgs yi nereye yapıştırmak geçişler açısından uygun olur??
-
Mctavihs adlı üyeden alıntı
Merak ettiğim bir konu var. Ben yaklaşık 20 gün sonra izmir-denizli istikametinde bir yolculuk yapacağım. otobana girmek için de hgs alacağım. bu motorda hgs yi nereye yapıştırmak geçişler açısından uygun olur??
kart kullan bence motorun havasını hiç bozma
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım bu forum aracılığıyla gittiğimiz her yerde oturup bir şeyler yiyip içebileceğimiz arkadaşlar ediniriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
kemboo adlı üyeden alıntı
kart kullan bence motorun havasını hiç bozma
aynen ha hiç aklıma gelmedi(: arabadan alışkanlık..
-
iyi günlerde kullanın.. beyaz bir dragstar650 ünv. yıllarında hayalimdi..
-
-
Güle güle kullanın çok güzel alet.Geçen sene 0 km Gv 250 ile 2. el Dragstar arasında kalmıştım sırf benzin fiyatları yüzünden GV 250 yi seçtim ama böyle gördükçe imreniyorum. Bu arada motosiklet kaç model kaç km de?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)