Sonunda aldım :) Yeni motosikletim Salcano Wolf
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel bir seçim yapmışsın.hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.böyle konuları görünce insan evet bu böyle olur diyor.yoksa fazlalıkları söktüm şöyle yaptım böyle kestim motoru diyenlere inat tebrikler.koruma demiri taktırmanı öneririm.
-
hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin.
-
Hayırlı olsun .Çok güzel açıklamışsın .
bu motor güzel.
-
Hayırlı olsun gayet başarılı
-
COMTAN adlı üyeden alıntı
güzel bir seçim yapmışsın.hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.böyle konuları görünce insan evet bu böyle olur diyor.yoksa fazlalıkları söktüm şöyle yaptım böyle kestim motoru diyenlere inat tebrikler.koruma demiri taktırmanı öneririm.
Teşekkür ettim. Bende ekstra olur, eksilme olmaz.. Benim canım tatlı ve kıymetli arkadaş..
Koruma demirsiz olurmu hiç, ihtimal dahilinde değil. Nikelajlı model vardı. Ben mat siyahı istedim, sipariş ettik birkaç güne gelir..
okan kartal adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. ALLAH kaza bela vermesin.
Teşekkür ettim, sağolasın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
tayfungun45 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun .Çok güzel açıklamışsın .
bu motor güzel.
Teşekkür ettim.
dream4life adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun gayet başarılı
Teşekkür ettim.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Hocam evi yeri yurdu sat kalieteli lastik al. Yoksa frende arka taraf yanına gelicek. Hayırlı olsun bu arada.
-
Hayirli olsun maşallah eksiksiz :-)
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullan
-
uzun zamandır foruma gıremıyordum gırer gırmez topıcı gorunce hemen bakayım dedım. bence cok dogru bır secım yapmıssın n yenı motosıkletın sana hayırlı ugurlu olsun ınsallah kazasız belasız motosıklet kullanmanın tadını cıkarırsın. lastıklerıde degıstırmen super olmus ama servıs ısın uyanıklıgına kacmıs fakat bu saatten sonra yapacak cok bır sey yok.
-
Hayırlı olsun,maşallah diyelim.Çok güzel görünüyor,çokta memnun kullanıcıları.Bütçenizi toparladığınızda kaskınızı değiştirip daha iyi bişey almanızı tavsiye ederim.Hiç bişey canınızdan önemli ve kıymetli olamaz.Kazasız,belasız nice km'ler devirmeniz dileğiyle..
-
Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.
-
Pangea adlı üyeden alıntı
Hocam evi yeri yurdu sat kalieteli lastik al. Yoksa frende arka taraf yanına gelicek. Hayırlı olsun bu arada.
Dileğin ve tavsiyen için Teşekkürler..
Valla lastiği değiştirdim ama Pirelli dura traction u beğenmedin galiba..
Motosiklet servise gelince Michelin aradım 2 gün bulamayınca bulduklarım içinde en iyisini aldım..
Önceki nylon lardan iyi oldu kesin.. idare edicez artık..
gazo0202 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun maşallah eksiksiz :-)
Sağolasın gazi kardeş.. Rks de alabileceğim motorlar listesinde idi.. Bayide denediğimde bana küçük geldi. boy 1.82. Bacaklar depoda çok açık kaldı.. Yoksa senin motosiklete taliptim..
shrek adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Teşekkür ettim.
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
uzun zamandır foruma gıremıyordum gırer gırmez topıcı gorunce hemen bakayım dedım. bence cok dogru bır secım yapmıssın
n yenı motosıkletın sana hayırlı ugurlu olsun ınsallah kazasız belasız motosıklet kullanmanın tadını cıkarırsın. lastıklerıde degıstırmen super olmus ama servıs ısın uyanıklıgına kacmıs fakat bu saatten sonra yapacak cok bır sey yok.
Teşekkür etttim. Sağolasın. Lastikleri vermeye bilirdim ama 40Tl cepten çıkacaktı.. Servis o lastikleri şamreli ile birlikte 100-TL den fazlaya satar biliyorum.. Ama bende kalsa hiçbir işime yaramazdı birde taşımakla uğraşacaktım.. Kimseye de vermek istemem.. Sonuçta kaliteli bi lastik değil..
suato21 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,maşallah diyelim.Çok güzel görünüyor,çokta memnun kullanıcıları.Bütçenizi toparladığınızda kaskınızı değiştirip daha iyi bişey almanızı tavsiye ederim.Hiç bişey canınızdan önemli ve kıymetli olamaz.Kazasız,belasız nice km'ler devirmeniz dileğiyle..
Teşekkür ettim. Bu aldıklarımın ödemesini bi halledeyim.. Kask en önemli Ekipman benim için.. Tecrübeli motosiklet kullanıcısı forum üyelerinin önerileri çok değerli benim için..
tubejh adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin.
Amin. Teşekkür ettim.
-
Mersin İl Temsilcisi
hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler....
nice kilometrelere...
-
Şimdi aynaları çıkarttım, egzosuda kestrcem , koltuğun en ucuna oturcam bağırtırcam motoru; diyen birinin konusundan sinirle çıkıp bu konuya girince gerçekten çok sevindim. İlk motorun Hayırlı uğurlu olsun :D Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin. Keyifli sürüşler .....
-
Hayırlı olsun, tekerine taş.değmesin. Darısı başımıza artık
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler....
nice kilometrelere...
Teşekkür ettim.
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Şimdi aynaları çıkarttım, egzosuda kestrcem , koltuğun en ucuna oturcam bağırtırcam motoru; diyen birinin konusundan sinirle çıkıp bu konuya girince gerçekten çok sevindim. İlk motorun Hayırlı uğurlu olsun :D Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin. Keyifli sürüşler .....
Amin, Teşekkür ettim.. Ben orjinallikten ve sadelikten yanayım..
mgokhan57 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, tekerine taş.değmesin. Darısı başımıza artık
Teşekkür ettim. İsteyen herkese Rabbim nasip eder inşallah. Bu motosiklette kendimi geliştireyim.. Sonrası 250lik cruiser düşünüyorum. Gv250 de ilk tercihim olurdu.
-
gülerekten kullan allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı olsun lastik falan on numara gayet iyi kazasız,belazsız sürüşler
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan, lastikler konusunda çok doğru bir karar almışsın, bende kullanıyorum
bu arada fotolar bana Keçiören Etlik semalarını hatırlattı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)