Yeni motosikletim vs Ben...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
HAyirli olsun dostum güzel secim kazasiz belasiz insaallah
-
hayırlı olsun! kazasız belasız, rüzgarı bol günler dilerim...
-
Hoş geldin aramıza nazar boncuğunu takmayı unutma kazasız belasız inşallah maliyet ne oldu sakıncası yoksa deneyimlerini bekliyoruz....
-
kazasız belasız kullanman dileğiyle
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Gülel güle kullan kazasız sürüşler....
-
Hayırlı uğurlu olsun. Yaza izmir turuna doğru çıkarsın herhalde o zaman masada anlatırsın deneyimlerini...
-
Sağolun arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler.thundersss kardesim maliyeti plaka dahil 3 taksit 8.250 oldu ötv den kaçamadım
-
PrOleTeR adlı üyeden alıntı
Sağolun arkadaşlar temennileriniz için teşekkürler.thundersss kardesim maliyeti plaka dahil 3 taksit 8.250 oldu ötv den kaçamadım
Sağlık olsun buradada tam tamına aynı fiyat İzmire bekleriz...
-
Allah için fotolar iç yakıcı .. Hadş Güle güle kullan kardeş..
-
güle güle kullan kendini kem gözlerden sakın
yaşasın rüzgar kardeşliği
-
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Evet evet izmire gelmeye niyetliyim balıkesire çok yakın hanımla gezmeye filan çıkacaz ama havalar henüz onun için müsait değil bana kalsa yarın çıkarım yolada neyse gelmeden haberleselimde tanısalım muhabbet edelim çok güsel olur
-
Bekleriz baksana İstanbul organizasyonu patlatıyor bizde bir şeyler yaparız inşallah 16 mayısta ehliyetide alıyorum hayırlısıyla rahat rahat kullanırım...
-
Hayırlı uğurlu ollsun...motor şov yapmış resmen..tabi üstünde de sen
cbr ye oranla epey bir rahatlamışsındır
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
-
hayırlı olsun güzel seçim
-
hayırlı olsun arkadaşım. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı nasip etsin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
cok yakışıklı alet maşallah... kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
-
hayırlı ossun kardeşşşşşşş!!!!!!!!!!!!
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
-
Saolun dostlarım binlerce teşekkürler, cbr a göre daha iyi geldi belli bi tork artısı var özellikle 3. vitese bayıldım 4-5 bin devirden sonra iki zamanlı gibi çok güzel hızlanıyor,gelirseniz balıkesire beklerim sahile altınoluk ayvalık akçay gezeriz süper olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler