hayırlı olsun ALLAH KAZA BELA VERMESİN VALLA KARA ŞÖVALYE GİBİ OLMUSSUN : ))
hayırlı olsun ALLAH KAZA BELA VERMESİN VALLA KARA ŞÖVALYE GİBİ OLMUSSUN : ))
[B]to Live is to Die...[/B]
Pasam sagol bilgilendirdin isin asli bu gun 2 ci gunum formda,kirdiysak birilerini af ola ozur saygilar bizden.
abi bi nazarlık koy çok içim gitti nazar değdircem şimdi
facebook.com/kaskafa
Hayırlı uğurlu olsun tekeriniz herzaman düz bassın...
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
siyah cok guzel bende balikesirliyim merkezdern hiç karsilaşmadik sanirim
[B][I]Dunyada iki Ceşit MotoR waRdiR Honda Ve DieRLeRi:cat:[/I][/B]
aradan 3 sene gecmıs karsılasmaman normal adam motoru pert bıle etmıstır :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Hayırlısı olsun bende bu tarz motorları seviyorum hele kawasaki ninja favorim tekerin düz bassın dostum
hayırlı olsun Allah tekerını düz bastırsın
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde inşallah..
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Hayırlı olsun bol keyifli sürüşler, Tiger egzoz alalım sana ama
alalı yıllar olmuş,hortlamış topik.Hatta üstüne 1000RR almış arkadaşgenede hayırlı olsun
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
s.a bende zamanunda hysoung hastasıydım ve tek amacım onu almaktı ama bu motorun çin malı oldugu yönünde birçok duyum aldım.çin malından ziyade parçalarının kalitesiz olması yönünde birkaç şey duydum.acaba ne kdar dogru bilgi verirseniz sevinirim. bu arada hayırlı olsun.
kim hortlattıysa helal olsun sazan gibi yazıyorduk. arkadaş hayırlı olsun, inşallah şimdiye tam koruma olmuşsunuzdur.
adam 1000rr aldı ben gözümle gördüm adamı motoruyla siz eski motorunu kutlayın
abi cbr'ın hayırlı olsun
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
hayırlı olsun! kazasız belasız, rüzgarı bol günler dilerim...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
hayirli ugurlu olsun,umarim tekerin yerden kesilmez ve lutfen lutfen alkol alip motora binme,ve trafikte uygun oldugu zaman surat yap..lutfen..tekrar hayirli olsun..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)