Nice yıllara abi.. yen yaşının sana sağlık sıhat mutluluk ve 2004 model laguna 2 1.6 benzinli privigile bir km sayacı getirmesi dilekleriyle...
Nice yıllara abi.. yen yaşının sana sağlık sıhat mutluluk ve 2004 model laguna 2 1.6 benzinli privigile bir km sayacı getirmesi dilekleriyle...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Mutlu saglikli huzurlu ve lagunasiz nice yillara .
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Abi yinemi Doğum gününü kutluyoruz yaaa,
Sanada iyiki doğdun demeye gelmiyor hemende alışıyorsun ,
daha geçen yıl kutlamıştıkyaaa
Sevdiklerin Ve Seni Sevenlerin ile nice mutlu Huzurlu Kazasız Belasız Yıllara,,,
AYLAR SONRA GİRDİM VE GÖRDÜM Kİ.....
nice yıllara samet kardeşim
AİLENLE BİRLİKTE NİCE SENELERE
Kazasız belasız arızasız cezasız sağlıklı mutluluk dolu bol kazançlı bir yıl dilerim. Mutlu yıllar.
Nice mutlu senelere
Keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun.Doğum günün kutlu olsun abi,nice senelere..
topik kirliliği yapmayalım lütfen..
madem açılmış kutlayalım bali...
nice yıllara şeker şey..
Bu konuyu ben açacaktım yine, geleneksel hale döndürecektim. Tüm yurtta coşkuyla kutlanacaktı heryıl bu gün. Ağır bıyıklı abiler günü ilan edilecekti tüm dünyada. Neyse ramço erken davranmış sağlık olsun.
Doğum günün kutlu olsun, mutlu olsun. Kilometre tez zamanda bulunsun, dinimiz amin
doğum gnün kutlu olsun abi
Yıllık geleneksel kutlama. Dogum gününüz kutlu olsun. Abi diyecektim ama yaşını bilmiyorum.
insanoğlu böyledir işte..doymak bilmez,napalım...
Gazetelere ilan verecektim artık..Gir biraz buralara da yazalım çizelim..telefon iyi hoş ama...buradakiler de özler seni..
çok teşekkür ederim..
Sağolun,hepimize inşallah..
çok teşekkürler..
hepsi benim değil paylaşalım hepimizin olsun...
şeker derken??? hani şu saplı yuvarlak olanlar topitoplardan demek istediysen eğer aşkolsun..
teşekkür ederim..
Amin amin amiiiiiiinnn...bu arada artık bıyıklı değilim..
eski motorculardan kim kaldı???
Sağol kardeşim...
çıkarmayın yaşı ortaya yahu.. başında 3 olanlar bitti,4 olanlardan gün almaya başladık artık...
Sağolasın Anıl..
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun..
Doğum günü hediyesi olarak arabama çıkma kilometre saati istiyorum...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yeni yaşlara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)