Hayırlı olsun kardeş.
hayırlı olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı uğurlu olsun Tam bi yaramaz çocuk tipi var
En güzel motorlardan birini almışsın, dikkatli ol ve güle güle kullan...
maşallah, güle güle binin... Kazasız belasız...
Allah utandırmasın. Tekerin düz bassın. Bu modeli ve biraz daha enduro olanını da kullanmış biri olarak diyebilirim ki her yerinden kalite akan sağlam bir motor. Gidişi öyle çok aliyülala olmasada yinede benzinin bitmedikçe yolda kalmayacağın aşikar.
Şunun 250liği olsaydı cbr ı düşünmezdim bile :(
Sm lere bayılıyorum ya
Mükemmel görünüyor , kesinlikle çok zevklidir sürmeside.
Hayırlı olsun.
Çok güzel çok!! hayırlı olsun
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Yamaha gene yamaha ya mükemmel görünüyo maaşallah diyelim kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Şunu belirtmeden geçemicem 125 yazan ve yamahanın arması olan yerler yani kanatlara "ABİİİ ÇOOK İİİ YAAAA.." Demek istiyorum tekrardan hayırlısı olsun hocam..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
Fotoğraf, sürüş izlenimi bekliyoruz Malum bu motoru kullanıp forumlarda gezen pek yok
Hayırlı olsun kardeş on numara motor çok hoşuma gitti yaw bende istiom :D güle güle bin tepe tepe kullan :D Allah kaza bela vermesin
Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim inşallah daha iyileri sizlerin olur. Motosiklet ilk vitesli motosikletim sayılır. Kalitesi zaten tartışılmaz. Kullanımı çok keyifli. Gücünden dolayı tam bir supermoto sayılmasada. Şehir içinde gerçekten tatmin edici. Üzerinde gelen lastikler pirelli sport demon arka teker kaydırmak şahane Bulunduğum şehirde bir arkadaşta daha wr 125 varmış. Motosiklet vesilesiyle onunlada tanışmış oldum. Bi kaç resim çekildik
Buda bonus selfie
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)