Artık Benim de Motorum Var
Reklamlar
-
eski bir apache kullanıcısı olarak tek tavsiyem ıslak zeminde fren yaparken dikkat et
hayırlı uğurlu olsun...
Reklamlar
-
Evet yeni başlamak için çok ideal dığru seçim Allah kaza bela vermesin. Bi de o çocuk sen misin ;) neyse şaka şaka güzel abicim öyle bi anlatmışsın ki çok duygulandım motosiklet eğitimlerine katılmayı unutmayın çok yaralı ve hiç aklınıza gelmicek şeyler olduğunu ve motorunuz küçük olsun büyük olsun yaptığınız işin ne kadar ciddi olduğunu kavrayacaksınız. Keyifli sürüşler...
-
Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Evet yeni başlamak için çok ideal dığru seçim Allah kaza bela vermesin. Bi de o çocuk sen misin ;) neyse şaka şaka güzel abicim öyle bi anlatmışsın ki çok duygulandım motosiklet eğitimlerine katılmayı unutmayın çok yaralı ve hiç aklınıza gelmicek şeyler olduğunu ve motorunuz küçük olsun büyük olsun yaptığınız işin ne kadar ciddi olduğunu kavrayacaksınız. Keyifli sürüşler...
-
Allah kaza bela vermesın. Hayırlı uğurlu olsun.
-
4 yıllık apache sahibinden tavsiye suyu gördüğün anda yavaşla , tekerler berbat tükürükten geçerken fren yapsan düşersin o derece.
-
jackonbir adlı üyeden alıntı
eski bir apache kullanıcısı olarak tek tavsiyem ıslak zeminde fren yaparken dikkat et
hayırlı uğurlu olsun...
Tavsiye için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
isamilx adlı üyeden alıntı
Evet yeni başlamak için çok ideal dığru seçim Allah kaza bela vermesin. Bi de o çocuk sen misin ;) neyse şaka şaka güzel abicim öyle bi anlatmışsın ki çok duygulandım
motosiklet eğitimlerine katılmayı unutmayın çok yaralı ve hiç aklınıza gelmicek şeyler olduğunu ve motorunuz küçük olsun büyük olsun yaptığınız işin ne kadar ciddi olduğunu kavrayacaksınız. Keyifli sürüşler...
Çok teşekkür ederim. 24-25 Mart tarihlerinde Honda eğitimine katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Salih_T adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
cx571 adlı üyeden alıntı
Allah kaza bela vermesın. Hayırlı uğurlu olsun.
Amin. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
asa11 adlı üyeden alıntı
4 yıllık apache sahibinden tavsiye suyu gördüğün anda yavaşla , tekerler berbat tükürükten geçerken fren yapsan düşersin o derece.
Tavsiye için teşekkürler. Dikkat edeceğim.
-
Motorunuz hayırlı olsun bol keyifli sürüşler dilerim
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler.
-
Kardeş Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim Bende Milastayım , bir gezide tanışmak dileğiyle
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
cesur509 adlı üyeden alıntı
Kardeş Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim
Bende Milastayım , bir gezide tanışmak dileğiyle
Teşekkür ederim. Tanışırsak memnun olurum.
-
-
luciphere adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
-
wasp07 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkür ederim.
-
ilkervirlan adlı üyeden alıntı
Tavsiye için teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
Çok teşekkür ederim. 24-25 Mart tarihlerinde Honda eğitimine katılıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------
Amin. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
Tavsiye için teşekkürler. Dikkat edeceğim.
Honda eğitimlerine katılacağınızı belirtmişsiniz. Beklediğiniz kadar yararlı mıydı?
Bende 23-24 nisanda katılacağım inşallah.
-
Apices adlı üyeden alıntı
Honda eğitimlerine katılacağınızı belirtmişsiniz. Beklediğiniz kadar yararlı mıydı?
Bende 23-24 nisanda katılacağım inşallah.
24-25 Mart tarihlerinde Honda Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Benim gibi sıfırdan başlayanlar için çok faydalı bir eğitim. Ödediğim para ve aldığım eğitimi kıyaslarsak, işe yarar faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. 425 TL ücret ödedim. Honda fabrikasına servisle ulaşım, eğitimde kullanılan motosiklet, eğitimde yakılan benzin, koruma ekipmanları, öğle yemeği, eğitimcilerin yeterliliği ve öğrencilere olan ilgisi vs. hepsi çok güzeldi. Yaz sonunda da 2. eğitime gitmeyi planlıyorum. Eğitime katıldığında ben den de selam söyle.
-
ilkervirlan adlı üyeden alıntı
24-25 Mart tarihlerinde Honda Güvenli Sürüş 1 eğitimine katıldım. Benim gibi sıfırdan başlayanlar için çok faydalı bir eğitim. Ödediğim para ve aldığım eğitimi kıyaslarsak, işe yarar faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. 425 TL ücret ödedim. Honda fabrikasına servisle ulaşım, eğitimde kullanılan motosiklet, eğitimde yakılan benzin, koruma ekipmanları, öğle yemeği, eğitimcilerin yeterliliği ve öğrencilere olan ilgisi vs. hepsi çok güzeldi. Yaz sonunda da 2. eğitime gitmeyi planlıyorum. Eğitime katıldığında ben den de selam söyle.
Kendimi götürecek kadar kullanmayı bildiğim halde, çok faydası olacağına inandığım için oğlumla beraber gideceğiz nasipse. Giden arkadaşların hepside çok memnun.
-
Kolay gelsin.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)