İlk motoruma sonunda kavuştum.
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba. Çokkk uzun yıllardır istediğim ve özlemle olmasını beklediğim dileğime sonunda kavuştum. Şimdilik ufakta olsa (Benim için gayet yeterli) gönlüme göre bir motosiklet alabildim sonunda.
Allah isteyip te alamayan, ya da daha iyisini isteyen tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime daha iyisini versin inşallah.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
-
Hocam hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.En beğendiğim renk. 0 mı aldınız?
-
Hayırlı olsun , sağlam kaliteli bir motor almışsın Kazasız belasız sürmen dileğiyle
-
dockerengin adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim.
-
hayırlı ugurlu olsun kerdes allah kaza beladan muhafaza etsin seni ve bizleri
-
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlı olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.En beğendiğim renk. 0 mı aldınız?
Teşekkür ederim.Evet sıfır olarak aldım.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi sürüşler dilerim )
-
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun , sağlam kaliteli bir motor almışsın
Kazasız belasız sürmen dileğiyle
Çok sağolun. Herkes dediğiniz gibi 'sağlam ve kalitelidir' diye övdüğünden bende tercihimi bu yönde yaptım.
İnşallah dedikleri gibidir
-
allah kazasız belasız sürmeyi nasibetsin...
-
memer adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun kerdes allah kaza beladan muhafaza etsin seni ve bizleri
Teşekkür ederim. Amin inşallah hiçbirimize kaza bela vermez.
-
-
Hayirli olsun tekerin duz bassin
-
ilkervirlan adlı üyeden alıntı
Görür görmez nabzım yükseldi.
5 gün sonra aynı renk ve modelini ben de alıyorum.
Güle güle kullan, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
Çok teşekkürler.
İnşallah en kısa sürede sizde motosikletinize kavuşursunuz.
Arkadaşlar birde malum iş sadece motosiklet almakla kalmıyor. Bunun birde eğitim ve ekipman boyutu var. Nasip olursa nisan ayında oğlumla beraber Honda seviye 1 eğitimine katılmak istiyorum. Ekipman olarak şimdilik sadece kask alabildim. En kısa sürede mont, eldiven,kilit ve bellik korumaya ihtiyacım var.
Mont olarak 200-300 TL. civarı bir bütçem var. Her ne kadar '4 mevsimlik mont olmaz.' deseler de az da olsa kışında idare edebilecek bir mont almak istiyorum. Prohel, prosev ve Venom montların fiyatları uygun gibi görünüyor.Kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilirim. Son olarak öne disk kilidi, arkaya da zincir halka veya çelik halat kilit almayı düşünüyorum.Sizce zincir mi daha iyi, yoksa çelik halat mı?
Şimdiden yardımcı olan, olamayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
APALA adlı üyeden alıntı
Çok güzel duruyor
Allah hayırlı uğurlu etsin, tekerine taş değmesin
Şimdi gıcır gıcır, sıfır plastik kokuyordur o mis gibi
Çok sağolun.
Allah günah yazmasın ama bendeki de şans doğrusu. Aylardır havalar çok güzel gidiyordu,ben tam motor aldım, başladı yağmurlarHenüz doğru dürüst binemedim bile.Neyse memleketin yağmura ihtiyacı var.Ben bunca sene bekledim, biraz daha beklesem hiç sorun olmaz.
-
-
-
Hayırlı olsun, güzel makina
-
Hayırlısı olsun çok güzel Allah Hayırlısıyla kullanmayı nasib etsin. Bende Ocak ayında 2013 model yeşil bi apache aldım yağmur çamur henüz 350 km de daha rodajı bitmedi. Laf aramızda bu 2012 modeller daha çok hoşuma gidiyo.. Güle güle kullanın .Eski montum adı üzerinde epey eskidi bende yeni motoruma Venomun bi montunu almayı düşünüyorum
http://www.motosikletaksesuarlari.co...YEsiL_790.html
-
hayırlı olsun darısı başıma kardeş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)