İlk motoruma sonunda kavuştum.
Reklamlar
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
2013 mu bu ?
Hayır hocam 2012 model. 2013ler yeni kasa
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
hasansonmez adlı üyeden alıntı
güle güle kullan
Tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
meki 60 adlı üyeden alıntı
allah kazasız belasız sürmeyi nasibetsin...
Amin. Cumlemize kaza bela vermesin insallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
papazkemal adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, güzel makina
Cok sagolun, tesekkur ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun çok güzel Allah Hayırlısıyla kullanmayı nasib etsin. Bende Ocak ayında 2013 model yeşil bi apache aldım yağmur çamur henüz 350 km de daha rodajı bitmedi.
Laf aramızda bu 2012 modeller daha çok hoşuma gidiyo.. Güle güle kullanın .Eski montum adı üzerinde epey eskidi bende yeni motoruma Venomun bi montunu almayı düşünüyorum
http://www.motosikletaksesuarlari.co...YEsiL_790.html
Sizin motorunuzda hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. Bende eski kasa tvs, yi daha yakışıklı buluyorum acikcasi.
Ayrica montta oldukca guzel duruyor ve sizin motora cok yakışır eminim.
Montta
Reklamlar
-
hayırlı olsun rodaj sıkıntı 50 60 kmleyle gidiyorum hafta da 1 2 kere kestel, gürsu köylereine gidyorum anca gidiş dönüş 50km oluyor.
-
satyrcan adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun darısı başıma kardeş
Tesekkur ederim. Insallah Allah sizinde gonlunuze gore verir. Ben motor sahibi olabilmek için yaklasik 10 sene kadar sabrettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
enesbingl adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun rodaj sıkıntı
50 60 kmleyle gidiyorum hafta da 1 2 kere kestel, gürsu köylereine gidyorum anca gidiş dönüş 50km oluyor.
Tekrardan cok sagolun. Sizinkide hayirli olsun. Siz yine kullaniyorsunuz. Ben geçen pazartesi motoru aldim, eve kadar getirdim. Gecede mahallede biraz gezdim, hepsi bu. Lastikleri herkes cok kotu dediginden yagmurda hic cikarmadim. Haliyle daha 30 km ancak oldu. Boyle giderse rodaj pek bitmeyecek gibi. Biz konusuna gelince, guvendigim iki kisi hizin onemli olmadigini, önemli olanin motoru zorlamadan kullanmak gerektiğini belirtti. Bencede en mantiklisi bu.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bunu markasi modeli nedir. Biraz paylasabilirmisimz
-
Hayırlı olsun dostum motor sevinci bambaşkadır çocuk gibi seviniyorsundur şimdi.Kazasız belasız kullanmanı diliyorum.kask tak kafanı sağlama al
-
Hayırlı olsun, kazasız, belasız bol keyifli sürüşler dilerim ; )
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun..
Çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
gokhan0679 adlı üyeden alıntı
Bunu markasi modeli nedir. Biraz paylasabilirmisimz
2012 Model Tvs Apache RTR 150 olarak geçiyor. Forumda ayrıntılı bilgileri mevcut. Yeni kullanmaya başlayacağımdan tecrübeli arkadaşların motor hakkında paylaştığı çok sayıda yazı var. Bunları okuyarak daha yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
mhmtrn adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun dostum
motor sevinci bambaşkadır çocuk gibi seviniyorsundur şimdi.Kazasız belasız kullanmanı diliyorum.kask tak kafanı sağlama al
Teşekkürler.Yaşım kırkın üzerinde olduğundan garip duygular içindeyim açıkçasıHavalar bir düzelsin,nasipse yavaş yavaş kullanmaya başlayayım,sanırım o zaman çocuk gibi sevinmeye başlayacağım diye düşünüyorum
Kasksız ve ekipmansız kullanmayı hiç düşünmüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:54 ----------
ykocabay adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız, belasız bol keyifli sürüşler dilerim ; )
Çok sağolun. İnşallah hepimiz kazasız belasız, keyifle kullanabiliriz.
-
Hayırlı olsun aramıza hoş geldin çok memnun kalıcaksın motorundan
-
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim..
-
seçim güzel, temizde görünüyor maşallah. Güle güle bin bakalım
-
Kazasız belasız temiz bir kullanış olsun.
-
ercan41 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun aramıza hoş geldin çok memnun kalıcaksın motorundan
Çok teşekkür ederim. İnşallah herkesin dediği gibi memnun kalırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
zafer5959 adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim..
Amin. Cümlemize nasip etsin inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------
ramcixx adlı üyeden alıntı
seçim güzel, temizde görünüyor maşallah. Güle güle bin bakalım
Henüz yıkamaya hiç fırsatım olmadı. Yine de sıfır olunca temiz görünüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
caqqatay adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız temiz bir kullanış olsun.
Teşekkür ederim. İnşallah şeytana uymadan kullanabilirim.
-
oğlunuzda faydalanır inşallah
-
hayırlı olsun, renk dağılımı çok hoş olmmuş
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
-
Hayirli olsun hocam gule gule bin kazasiz belasiz cok tatli duruyor motorunuz rengi de cok hos. Tekeriniz duz bassin
-
adam motoru alalı 1 yılı geçmiş kefal gibi atlıyorsunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)