negandanegadan güzel de bi makina öle o hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah güzel gazlamalar
negandanegadan güzel de bi makina öle o hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah güzel gazlamalar
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun şu karmaşanın içinde mantıklı güzel bi motosiklet bulup almışsın, keyifli günlerde kullan
Alakasız ama Grim Fandango yu bende çok sevmiştim, ne varsa 90 larda var
Hayırlı olsun çok güzel bir makina almışsınız , kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı olsun........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı olsun.Kazasız, belasız keyifle sürün inşallah.
Çok teşekkürler arkadaşlar herkesin tekeri düz bassın...
Mt-9,fazer-8 diversion,ve xj-6 diversion,arasında gidip geliyorum,acayip kararsızım,ama hocam sizi tebrik ediyorum,çok güzelmiş Allah nazarlardan saklasın,temiz bir makineye benziyor,merak ettim sahibinden mi aldınız?
Maşallah Hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin..
Evet sahibinden aldım. Bu paralara MT-07 nin sıfırını alabiliyordum fakat hem uzunyol hemde Artçı rahatı bakımından Diversion çok daha tatmin edecekti beni. Birde ben şeklini çok sevdim açıkcası ondan dolayı İnazumadan buralara kadar geldim:D
Umarım sizde istediğiniz gibi bir motor sahibi olursunuz teşekkürler...
Hayırlı olsun tekeriniz her daim düz bassın, grenajlarınız çizik görmesin, güvenli ve mutlu sürüşler dilerim çok güzel bir seçim...
Hayırlı ossuuuuuun çok güzel motor
Çarşamba akşamları Gençlik Cad. sindeki Sefa Cafeye bekleriz, Döngel sok. girişinde(cadde üzerinde). Mesela yarın
Kazsiz belasiz guzel makina
hayırlı olsun. motosiklet deneyimiz var mı acaba? ilk defa motosiklet kullanacaksınız gibi algıladım, inşallah öyle değildir. eğer öyleyse aman haaa.
maşallah, kazasız belasız kardeş
Hayırlı olsun,keyifli sürüşler diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)