hayırlı olsun.
pınlock u ayrı mı aldın?
Hayirlisi olsun bende cok begendim
Allah güle güle kullanmak nasip etsin çok güzel gözüküyor, kalite zaten şüphe yok arai
Cvplar çok klasik olucak tekrar ama :D ben gönlümdekine kavuştum allah sizlerede gönlünüzdekini nasip etsin..
Hayırlı olsun.. Ls2 dışında kask alan birisini görünce gerçekten duygulanıyorum
bence çok geçmeden motoruda değiştirirsin sen hayırlı olsun
Satacaksanız ben alıcıyım Ybr'ye,forumda en çok beğendiğim Ybr sizde..) Ayrıca Nolan ismiyle neden bu kadar dalga geçerler anlamış değilim..Bende Nolan kullanıyorum,millet Nalan diye dalga geçiyor..))
Sağ olasın ahmet abi seni atlamışık kusura bakma..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
Eyvallah hocam :D hayırlısı kısmet diyelim 8 yaşından beri motor tepesindeyiz aaralıklı zamanlar içinde olsada uzak kalmadık 2 tekere 4silindir çok uzun zamandır hayalimiz inşallah oda olur bir gün..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
İlginiz için teşekkürler gerçekten kişilik olarak biraz pimpirikliyim galiba cevremde hep söylerler gözüm gibi bakıyorum ona desem ona karşı ayıp etmem heralde şuanki halini sorarsanız uyutuyorum buldam yorganla saklıcam keratayı
Şuanki halini sorarsanız vaziyet bu
Havaların ısınmasını bekliyoruz kısmetse yollarada olucaz.. Zaten satmak için ilk buraya suncam değerini bilecek kişiye gitsin isterim apaçilerin ellerinde heder olsun istemem çünkü bu makinalar ömürlük tabiri caizse.. Bu arada nolan kaskla asla dalga geçmedim geçmemde çünkü o kaskla dalga geçen arkadaşlar bi çok kaskta. Sağlam ve kaliteli olduklarını bilseler böyle söylemezler emin olun çok iyi kaska sahipsiniz kıymetini bilin ben vizörü kapattığımda dünya ile irtibatım kesiliyodu ses yok hiç bir yerinden hava girmez sarsma yok kaliteli bir kasktır şahsi düşüncem..
Satarsanız haberdar edin beni lütfen,bende sizin gibiyim motor konusunda..Benimkini emekli etmeyi düşünüyorum..Yaza kısmetse İnazuma almayı düşünüyorum..Ne alırsam alayım her zaman bir Ybr'em olacak,onsuz asla..Forumda en beğendiğim Ybr sizde,öyle bir niyetiniz olursa haberim olsun saygılar..
Teşekkürler hocam ilgi ve alakanız için şuanlık malesef düşünmüyorum bu yaz gezmeyi planlıyorum aralıktan sonra belli olucak benim için ybr ile yola dewam mı edicez yoksa ayrılmak zorunda mı kalıcaz bilmiyorum bu sezon sonunda bende 600cc düşünüyorum durumlar el verirse geçiçem.. istiyorum ki ybr'm şehir içinde kullanmalık kalsın gerçekten ömürlük makina, diğeriyle uzun yol yapayım ama bakıcaz artık herşey kısmet allah gönlünüze göre verir inşallah herşeyi emin olun ilk sırada sizsiniz ilk size bu foruma sunucam makinayı hakketten değerini bilene gitsin ihtiyacı olana gitsin isterim saygılar..
Mz 150 ( 1991 ), Mobylette bionik 52 (1992 ), Honda Titan 125 ( 1997 ),
Yamaha ybr 125 ESD ( 2013 ) ESTORIL BLUE.. Fotograf galerim.. http://zoroix.deviantart.com - 500px.com/zafer_ertem/
hayırlı olsun . allah kaza bela vermesin... keyifli bol ruzgarlı surusler dilerim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)