bugün fuara 250cc bi motor alma niyetiyle gittim. bütün seçeneklere baktım Fp değerlendirmesinden sonra aklıma yatanı aldım çıktım..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
bugün fuara 250cc bi motor alma niyetiyle gittim. bütün seçeneklere baktım Fp değerlendirmesinden sonra aklıma yatanı aldım çıktım..
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Hayirli olsun. Bende yarin fuardan pantolon ve mont alacagim. Umarim uygun fiyata kaliteli ürünler bulurum
maaşallah hayırlı olsun
teşekkür ederim arkadaşlar.. engin giyim kuşam uygun gibi geldi bana fiyatlar motor fiyatları gibi zamlı gelmedi bana,uygun ekipman bulmak mümkün
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
anahtar teslim 10250tl.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin.
Bu arada aman dikkat ufaklık fazla hevesli gözüküyor az büyüsün çalar o motoru
off off mavi wolf harika, hayırlı olsun..
hayırlı uğurlu olsun. Güzel seçim.
Fuardaki fiyat performans malzeme kalitesi... en iyi olan 250 likti bence, hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsun gule gule kullanın.
hayırlı olsun güzel seçim olduğu herkez tarafından bilinen bi motor ama anlamak istemeyenler çok bok atacaktır..
şekil şemal ve özellikle renk 10 numara motosiklet.fuarda 250cc motosikletlerden en begendiğim bu idi.hayırlı olsun diyorum.renk güzel demişmiydim,öyle böyle güzel bi renk değil canlı görmeniz lazım.muazzam valla.
Hayırlı olsun rengi çok güzel gerçekten hep istemisimdir mavi bir motorum olsun diye hem beyazini hiç sevmemistim zaten ne o buzdolabi gibi.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Daha güzelleri sizin olur inş.
Gerçektende iyi bir seçim yaptım.
renk müthiş, grenajimsi yerler muazzam gozukuyor sitede fiyat 11300 siz 10250 almissiniz ve 2014 model cok cok cok iyi bi secim begendigim ilk naked diyebilirim kesinlikle hayirli olsun simdiden Allah kaza bela gostermesin
Çok güzel motor. Kazasız, belasız, güle güle kullanın.
Güle güle kullanın. Çok güzel motor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)