hocam aklınıza yatmasında farklı etkenler olabilir mi ?
kazasız belasız kullanman dileğimle.
saygılar
hocam aklınıza yatmasında farklı etkenler olabilir mi ?
kazasız belasız kullanman dileğimle.
saygılar
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Hayırlı olsun 2014 model sahibindende 10550tl satılıyor 9 ay taksitle fuarda iyi bir indirim göremedim.başka bir artısı varmı acaba
Hayırlı ugurlu olsun kazasiz belasiz güzel gunlerde kullanın
hayırlı olsun ah o etkenler ah ınsan motora bakmayı unutuyor valla
www.erkakurye.com
Hayırlı uğurlu olsun güzel alet
Öncelikle merhabalar.bugün bende fuarda inceleme fırsatı buldum bu modeli.gerçekten sınıfındaki rakiplerine göre daha kaliteli duruyor.İnazuma ve wolf arasında kaldım bende kısmet bakalım.Motorunuz hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle..
teşekkür ederim arkadaşlar. bende bütün 250cc lere enaz yarımşar saat bakıp inceledikten sonra inazuma ve wolf arasında kaldım son bir saat bir o standa bir bu standa gittim geldim tekrar tekrar inceledim fiyat ve tipi daha fazla hoşuma gideni aldım. sizde ikisinden hangisi daha çok kafanıza yatarsa onu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.. inazumayıda wolfüde sonuna kadar tavsiye ederim kalıbımı basarım arkasında dururum.. şimdiden hayırlı olsun
hayırlı olsun adamım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Nihat, tanışamasakta bu konuyu görünce çok sevindim. En son tombiş sarışın bir bayan oturuyordu wolfün üzerinde
Motorun başındaykende demiştim, hatta bir amcayıda alması yönünde ikna etmiştim. 250cc klasmanında ikinci elinin yavaşlığı hariç F/P motoru wolftür
Çok çok hayırlı olsun, umarın güzel günlerde kullanırsın.
Edit:
Tombiş hatun derken arkadaş resmini eklemiş Çok iticiydi o bayan arkadaş ya.
Minyon, zayıf, esmer olan tatlıydı. Resimlerimiz var cem ile
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah !!
Fuarda bende inceledim bu motoru grenajlar karbon kaplama gibi dış yüzeyi çok güzel. Renk olarakta güzel fakat bu motorun egzozu çok kötü durumda hem görünüm açısından hemde kalite açısından. Aldığınız gibi egzozu değiştirin, hayırlı olsun
hayırlı olsun .
Aynen öyle. Birtek egzozu beğenmedim bende. Her motorun bir kusuru varsa bununkide egzozdur kesinlikle. Fakat değiştirmeyi düşünmüyorum orjinal candır.belki karbon kapak yada kaplama bişeyler yapabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------
Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için.
Hayırlı olsun , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah. Garajda iki tane Cbf 150 yatıyor sezon açılsın satıp Wolf almayı düşünüyorum. Çok beğendiğim bir model ve renk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)