ybr 125 esd aldım arkadaşlar
Reklamlar
-
[IMG][/IMG]
herkese merhabalar bugün motosikletimi teslim aldım uzun bir aradan sonra tekrar motosiklete kavuştum.umarım dilediğiniz istediğiniz motosiklete kavuşursunuz Allah herkese daha iyisini nasip etsin
Reklamlar
-
hayirlisi olsun kazasiz belasiz
-
hayırlı olsun tekerin düz bassın.
-
-
-
beyazı cok hos duruyor hayırlı ugurlu olsun . ama su nebıogulları yazısı cok hos durmuyor haberın olsun :D
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
beyazı cok hos duruyor hayırlı ugurlu olsun . ama su nebıogulları yazısı cok hos durmuyor haberın olsun :D
Teşekkür ederim dostum onu kaldırıcam plaka takılana kadar (:
-
beyazlar 2014demı cıktı ? ılk defa goruyorumda. ama cıdden rengı cok guzel duruyor. ALLAH kaza bela vermesın.
-
beyazlar 2014demı cıktı ? ılk defa goruyorumda. ama cıdden rengı cok guzel duruyor. ALLAH kaza bela vermesın.
Amin dostum 2013 model 2014 20 gün sonra gelicekmiş.
-
wasp07 adlı üyeden alıntı
Amin dostum 2013 model 2014 20 gün sonra gelicekmiş.
fıyatlar aynıysa 20 gun beklemenı tavsıye ederdım.
-
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inş. Dün Nebioğullarına uğramıştım, belki de sen de ordaydın
-
fıyatlar aynıysa 20 gun beklemenı tavsıye ederdım.
Farklı ben aon motoru aldım tekrar 2013 modeller gelicekmiş 4.750 fiyat cekiorlar 2014 modele de 5000 ve uzeri isterler dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Alisilin adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inş. Dün Nebioğullarına uğramıştım, belki de sen de ordaydın
Olabilir dün baktım bugün karar verdim aldım. (:
-
Vay çok yakışmış beyaz renk, eski renkleri çok basit geliyordu sevdim bunu. Hayırlı olsun. Dokunmaya kıyamıyorsundur şimdi
-
Espaniole adlı üyeden alıntı
Vay çok yakışmış beyaz renk, eski renkleri çok basit geliyordu sevdim bunu. Hayırlı olsun. Dokunmaya kıyamıyorsundur şimdi
3 yıl aradan sonra üstünden inmek istemiyorum aslında teşekkür ederim (:
-
hayırlı olsun ybr sağlam motordur
-
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
-
2014ler cikinci 13 ler duser belki drift yerine bunu mu alsam sinirli butce )
-
hayirli gunlerde dertsiz elemsiz kullan ins.
-
Maşallah hocam ömürlük motor allah kaza bela vermesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)