Bisiklet bile sürmeden motor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
merhaba Burak hoşgeldin aramıza.Kocaelinin neresindensin ?
-
Aslında istanbuldayım kocaelinde (umuttepe) okuyorum seymende (başiskele) de kalıyorum
-
yakınmışız bende gölcüktenim motorlarda aynı tanışalım en yakın zamanda bizim gruba katalım senide
-
-
benim için sorun olmaz hergün turluyorum senin yanına doğru tur atarım yurdun başiskelede dimi ?
-
Aynen baş iskele seymende hafta sonu istteyim hafta içi seymen
-
ne kadar bu motor sifir mi hayirli olsun
-
ocensers adlı üyeden alıntı
Aynen baş iskele seymende
hafta sonu istteyim hafta içi seymen
özelden numaranı yolla ozman hafta içi tanışmaya gelirim ;)
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
@ENİGMA
yok 2. el aldım 3000 tl verdim çanta dahil 15000 de
-
Hayırlı olsun, güle güle kullan kardeşim. Bisiklet kullanmayı bile bilmiyorken bu motoru almak cesaret ister. Dikkat ve çalışma ile üstesinden gelirsin. Kolay gelsin.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan, ehliyetini almadan kullanma diycem ama biraz daha öğrenince kurtlanırsın sen.!
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Bisiklet bile sürmeden motor almak hemde bu motoru almak büyük cesaret. En azından bi scooter olsa daha emniyetli olurdu bence. İnş kazasız belasız sürersin hayırlı olsun.
-
ilk deniyişimde biraz zorlandım ama şu an rahat sürüyorum şimdi de aşağı inip vites öğrenicem bakalım
-
aramıza hos geldın. ehlıyetınızıde alınca tam olacak. gule gule kullanmanız dılegımle.
-
Gaza gelip falan sakın ehliyetsiz trafiğe çıkma. Cezası 1400 lira galiba.
Kazasız belasız günler dileğiyle.
-
hergün antremanlarını yap ben bisiklet üstünde büyüdüm bisiklet bu işin temelidir kanımca. Ama yinede helal olsun inşallah kazasız belasız tadını çıkartırsın. Seçimin güzel olmuş ayrıca
-
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Eğitim falan alsaydın keşke.Seninki cahil cesareti tebrik ederim.İnşallah ölmezsin.
-
Arkadaşlar moralim çok bozuk :( bugün motoru çalıştırdım gaz yemedi jikle falan işte 3 dk içinde çalıştı sonra biraz turliyim dedim turlarken pat diye bi ses geldi motor durdu sonra marş basıyorum çalışmıyo , marş basmıyo şu an ne yapçam bilmiyorum :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
sorun ne olabilir arkadaşlar :/
-
jikleyi aç ve çok çok az gaz aç ve marşa bas çalışacaktır eğer bir sorunu yoksa yada motoru boğmuşsan çok gaz vererek gaz vermeden marşa bas çalıştığında hafif hafif gaz ver yumuşak bi şekilde yedirerek birden gaza yüklenme stop eder marş basmıyosa akü bitmiş olabilir kolla çalıştıracaksın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)