bizim huyumuzdur yeni bişey alınca eskiler tü kaka olur huyumuz kurusun
bizim huyumuzdur yeni bişey alınca eskiler tü kaka olur huyumuz kurusun
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah kaza bela dert deva vermesin tekerin daima düz bassın depon hep dolu olsun
Litrelik ile 600 cc arasinda 400 cc fark var. 400 cc fark, daha fazla tork, daha fazla beygir, daha agresif bir güç demek. Sanirim hakkini vermek Cem Yılmaz`ın reklam filminden dillere plesenk oldu. 600 cc kullananlar kizacaklar bana belki ama, senelerce motor kullanmis bir abime yeni aldigi motorunu uzaktan gorup "Abi 600 RR almışsin hayirli olsun" dedigimde, "1000`lik o, ben kız motoruna binmem" demişti.
Kısaca, birbirini yermek isteyene laf çok, hayırlı olsun demek kafi.
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Kenan Sofuoğlu sizler kadar olamadı,siz yediniz bitirdiniz 600ü gitmiyorduda, 1000 aldınız.
Benim lafım 1000 alan herkese değil 600ü küçümseyip fakat daha 600ü bile kullanmasını bilmiyorken 1000alıp böbürlenene.
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış hesabı.
Atış serbest forum alanı.
Ben yemem bunları onu belirttim.Hayırlı işlerrr...
Felon ne gerek var bu kadar yüklenmeye
Alt tarafı hayırlı olsun yazıp geçebilirdin
Sonuçta herkesin kendi fikrini ve hissetiklerini söyleyebilmeye hakkı var .
Bence onun 600lük hakkında yazdıkları degil senin onun hakkında yazdıkların daha üzücü.
Birazdan 1000lik kullanıcılarıda gelir bu başlıkta polemik üstüne polemik ..
Vallaha adam yeni motor alıp konu açtıgına pişman oldu.
Bu arada hayırlısı olsun. Bergamayı bilirim 7dewn 70e herkes motorcudur.
Dedesinden tutun teyzesine kadar.. Bergamadanda tanıdıgım birçok motorcu var. Tanışmak dilegiyle kazasız belasız.
ALTIN ELBISELI ADAM BARKIN BEYI ...YORUM lari dinlersen cok kotu 2008 kasasi neyse hayirli olsun
Dostum hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Boş boş, benim gibi, yalanmayın - adama da çatmayın. İyi dilekler içerisinde dostane dileklerde bulunun.
felonun dedikleri doğruda olsa üslubu nedeniyse yazılanların hiç bir önemi kalmıyor...
Laaa sadece 1000 cc ye ne kadar tecrübeden sonra geçtiğini merak ettiğimden sordum Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin
o zaman yeni motorum bu deseydi kimseye bi söz düşmezdi ama arkadaş bi ton yanlış yorumda bulunmuş üstelik 30 yaşını vurgulamasını hiç anlamadım isterse 45 olsun ne yani ooo diyip plaketmi verilmeli Cem bu işe gerçekten gönül vermiş sürmüş araştırmış haşir neşir olmuş adama ters geliyor itirazımız burda başlıyor
ayrıca hiç tecrübesi olmayanlarında kulaktan duyma bilgilerle yazdıkları yorumlar topic in tam tuzu biberi oluyor
600 lük kız motoruysa sizin kullandıklarınız ne diye sormazlarmı adama
satın 600'lük leri alın size 1000 cc kurtulun :D
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Kime akıl verdiğinizi bakmadan konuşuyorsunuz. 30 yaşına gelmiş bir insana kalkıp 15 yaşındaki çocuğu azarlar soru soruyorsunuz? inanın geriliyorum bazı mesajları okurken.... akıllı insan direk başlamaz öyle motorlarla zaten.
Allah korusun kardeşim. Kazasız belasız güle güle kullan.
Estafurullah alper. Ben ne sizleri nede konuyu açan arkadaşı eleştiriyorum. Sadece tartışma çıkmaması için usluba dikkat edilmesi için çabalıyorum.
İnsanın yeni motoru yeni heyecanı o heyecanla foruma konu açması falan sonra bu yorumlarla karlılaşması üzücü olur diye düşündüm.
Yoksa sen ve felonda bu forumda çok sevdigim üyelerdensiniz. 1000cc ve 600cc kullanıcılarının karşılıklı polemige dönüşmemesi için Felona alıntı yapmıştım..
Saygılar Herkese
Kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim, ama ben o videodan korktum inanki.
Siz ne olur o kadar hız yapmayın bizim yollarımız uygun değil kardeşçe uyarı.
Hayırlısı olsun tekrardan.
Arkadaşlar anlatmak istediğim şuydu; 600 lük ss kullanırken gazı daha rahat açabiliyordum daha önce 130 beygirin üstünde hiçbir motoru kullanmadıgım için haliyle çok güçlü geldi, 1000rr değilde r1, gsxr1000, zx10r yada alman veya italyan litrelik motorları kullansaydım onlardada aynı durumu yaşayacaktım. Yani 1000rr ı övdüğüm falan yok.
Yaş muhabbetine gelirsek; felon arkadaşımızın bana karşı takındığı üslubuna karşı 30 yaşımda oldugumu belirtmek istedim. Sanki ben hayatımda 100 lük cup tan başka motor kullanmamış 18-20 yaşındaki delikanlıymışım gibi konuşmuş. Ayrıyetten gaza gelme çağlarımı da atlattığımı düşünüyorum.
600f ve r6s i küçümsediğim falan yok fakat tecrübesi olmayan ve illa ss ve ss e yakın birşeyler almak isteyen adama litrelik motor al mı deseydim ? Tabiki 600f yada r6s daha mantıklı bir öneridir, küçümsemekle ne alakası var ?
Bu arada 2008 1000rr ların bütün kronik sorunlarını çok uzun zamandan beri biliyorum fakat ilk çıktığı günden beri tasarımına hayranlığım vardı ve ek olarak gücüm buna yetti, ayrıca çok uygun bir fiyata aldım.
Bazı kronik sorunları olabilir ama üretildiği yıllarda sürüş özellikleri birçok kişi tarafından en çok beğenilen japon 1000 rr dır. Hele birde aldığım fiyatıda düşündüğümde bana en uygun ss i bulduğuma inanıp aldım.
Gücünden korkma konusuna gelirsekte; dergileri takip eden insanlar iyi bilir, bir çok test pilotu litrelik makinalarla viraj çıkışlarında gazı açarken 600 lüklere göre çok daha temkinli davrandıklarını yazarlar. Bu adamlar bile bunu diyorsa benim korkmam çok normal. Ne kadar 600 lük kullansamda litrelik motor kullanıp sınırlarını öğrenmediğim sürece kendime tecrübesiz gözüyle bakarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)