Maşallah motorun çok güzel gözüküyor
Kazasız belasız kullanman dileğiyle
Tekerin düz bassın.
Maşallah motorun çok güzel gözüküyor
Kazasız belasız kullanman dileğiyle
Tekerin düz bassın.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Ben bu kanılara nereden vardım diyorsun.
Ben seni tanımam etmem yazdığın yazıyı okudum sadece.
Her seferinde daha yazmayacağım diyorum ama dayanamıyorum neyse daha polemiğe giremeyeceğim yeterince irite oldum.
Sizler kralsınız, biz bilmeyiz.
Lüften benim olduğum tarafa doğru sıkmayın.
Hayırlı olsun
Hayirli ugurlu olsun
Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim
Yeni motor alıp konu açtıgına pişman ettirdiniz
600cc begenmezmis!! Tez kellesini vurun adresini alalim en kisa zamanda buluruz, gosterelim gunu
Hersey gonlunce olsun motosikletin cok cici duruyor,kuyrugu egri,adresini aldiktan sonra motosikletin kuyrugunu duzeltiriz
Hoscakalin
Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Tekeriniz düz bassın, Kazasız belasız keyifli sürüşler Herkes istediği motora kavuşur inşallah
Motosikletiniz çok yakışıklı. Bayıldım! İyi günlerde kullanın.
hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız...
felon arkadaşım bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın. çok bilmiş bilmiş konuşuyorsun anlatda biraz bizide bilgilendir.
iki motorun pistteki farklarından bahsediyorsun kaç kez pistte sürdün?
Kenan Sofuoğlu gibi değerli bi abimize Kenan diye hitap ediyorsun askerlik arkadaşınmı?
oralara girmeyelim seviye yükseliyor demişsin. seviyen okadar yüksekse burda ne işin var avaralıktan forumlardamı takılıyorsun? yoksa bu forumdakilerin seviyesi çokmu düşük?
karşında yeni motor almış belki çok tecrübeli olmasına rağmen yeni motorun verdiği heyecanla hissettiklerini paylaşmış. 5 yaşındaki çocuk gibi azarlamışsın çekip iki tanede vuraydın.
bildiğin bişey varsa paylaş bilelim yoksada kimseye muhalefet olma kardeş. burdaki insanlardan herhangi bi üstünlüğün yok çünkü senin. ağır olda molla desinler
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
hayırlı olsun. Motor 2008 model demişsiniz doğru çünkü alternatör kapağı kahverengi, yalnız bu renk bildiğim kadarıyla 2010 kasa rengi, grenajları değişmiş veya boyanmış gibi. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Felon;
ben Kenan'in isminin geçmesini kötü anlamda algilamadim.
Hatta iyi bir firsat olarak gördüm ve dün aksam istatistiklerine baktim.
Simdi Konu binlik ve altiyüzlük yaris motosikletleri olunca,
bunlarin kullanim amacinin pistler oldugunu düsünürsek elimizde Kenan gibi sahane bir örnek var.
Kenan WSBK'da hem 1000cc hem de 600cc kategorisinde yaristi.
Üstelik bir çok ayni pistte her iki motosikleti de kullandi.
Ben de dün gece yapilan tartismalari okuyunca Kenan için bisey degismismi diye merak edip bir kaç pistteki tur zamanlarina baktim.
Aslinda Kenan gibi bir kaç pilota daha bakacaktim ama WSBK web sayfasini yenilemisler ve istatistik tutmayi çok zorlastirmislar.
Bu nedenle üsendim ama merak eden arkadaslar resmi sitesinden sonuçlara bakabilirler.
Simdi gelelim Kenan'in tur zamanlarina.
Magny cours pisti en iyi tur zamani
600cc: 1'41.804
1000cc: 1'41.036
Nurburgning pisti en iyi tur zamani
600cc: 1'59.260
1000cc: 1'59.408
Bruno pisti en iyi tur zamani
600cc: 2'03.889
1000cc: 2'01.094
Valencia pisti en iyi tur zamani
600cc: 1'37.566
1000cc: 1'36.520
Assen pisti en iyi tur zamani
600cc: 1'41.375
1000cc: 1'40.298
Simdi yukarida da görüldügü üzere Kenan için pek fark etmemis.
Sizin için ne kadar fark edecegi konusu bu bilgiler isiginda tekrar bir degerlendirseniz
daha az kavga çikar.
hayırlı olsun demek yeterli zannımca.
hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. ben senin ne demek istediğini anladım. 1000lik kullanmadım ama bir kez gaz kolunu çevirmek gafletinde bulundum. deli devir çeviriyor. aman dikkatli ol. arkadaşlar haklı 600 fena ama bu daha fena
Kazasız,belasız inşallah,hayırlı olsun.
10 numara allah kaza bela vermesin tekerine taş degmesin
adam motoru aldığına alacağına pişman oldu Şaka bir tarafa korku adamı diri tutar allah kaza bela vermesin güle güle kulan
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
baştan sona okudum sayenizde bayağı güldüm hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanman temennisiyle ..
Saolun beyler yorumlarınız için Dolphin_star boşver kardeş ben çok uğraştım sende uğraşma Ben sadece adamın üslubuna kızdım ama o hala söylediklerini haksız bulduğumu düşünerek haklı çıkmaya çalışıyor. O haklı yada ben haklıyım konu bu değil, sorun bozuk üslupla yaklaşılması
Hocam ben Honda sevmememe rağmen bu rengine falan bayıldım, çok güzel duruyor kazasız belasız güle güle kullanın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)