Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Lanet olsun bende kaza yaptım .....

REKLAM ALANI
    @hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    yaw bu benim şansımmı anlamadımki.... bu kadarmı bir insan talihsiz olur ya...
    arkadaşlar akşam spor salonundan çıktıktan sonra evden motorumu alıp bir gezmeye çık tım 21 .30 saatleri civarı sonra tam eve yaklaştımki bir anda ne olduğu farkedemedim koca içi su dolu bir çukur asfaltta beliriverdi
    bir anda kendimi yerde buldum.... o silmeye kıyamadığım gözümden sakındığım motorum sağtarafa yatmış bir vaziyette sürüklendi gözlerimin önünde ayağa kalktım hala şoktaydım yanımdan geçen bir araba durdu ve birşeyim olup olmadını sordu o an kendime geldim .........
    kalktım body den yeni çıkmıştım üstümde eşofman vardı bende sadece üstüme montumu alıp çıkmıştım bacaklarımda acı hissettim ama umurumda değildi motorum mahvolmuştu sonra kendimi toparladım motorumu yerden kaldırdım marşa bastım çalıştıbinip evin yolunu aldım.....sonra motorumu koyduğum kalorifer dairesine motorumu koyup ışığı açtım ve motoru incelemeye başladım ağlamamak için kendimi zor tutuyordum.. sonra motoruma baktım ön grenajın sağtarafında çok derin çizikler var resmen kazınmış
    arkafren kolu eğilmiş direksiyonumda anormallik hissettim sanki biraz yamulmuş
    gidonun yanı ve ön fren kolu çizilmiş
    gerisine bakmaya içim kaldırmadı sonra abimler altkatımda oturdukları için ses duyup dışarı çıkmışlar abim koştu bir şeyin varmıdiye .....
    ama ben kendimi düşünemiyordum aklım motorumdaydı abimle beraber eve çıktım iki bacağımda aşağıya kadar soyulmuş kan akıyodu elbiselerim tamamen çamur içindeydi elbiselerimi abimlere yolladım yıkansın diye..abim hastaneye gidelim diye tutturdu ben itiraz ettim zira kendi vücut acımı hissetmiyordum motorumun acısının yanında sonra duşa girdim sıcak suyu vücuttaki yaralar yiyince iyice bir acı çekmeye başladım ... abimleri evlerine gönderdim yaralara biraz melhem sürüp ikitane ağrı kesici atıp yattım .. sabah kalktım bacaklarım felaket ağrıyodu melhem sürüp bacaklarıma evden çıktım motoruma baktım kahvaltı falan hak getire motoruma biraz bakıp işe geldim....hala kahvaltı falan yapamadım içimden yemek gelmiyo ... abilerim birer birer geliyo biz sana demiştik diye başımın etini yiyolar.. bakalım motora ne yapacam ben çok kötüyüm vücudumda çok kötü yaralar ve onların acısı var ama benim aklım hala motorumda bunu sizinle paylaşmak istedim motorumu nasıl yapıcam bilmiyorum biraz kendimi toparlayayım bakıcam hepsine..... bu çukurlara özen göstermeyen belediyelerin ta ... neyse ağzımı bozmayayım bacaklarım çok kötü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aytskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun hastaneye gitseydin diyeceğim ama bende üzüntüden gitmedin boşver hallolur sıkma canını Allah daha beterinden saklasın arkadaşlar çukur kazaları artıyor dikkat!!!!!!!!!!!!

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Geçmiş olsun arkadaşım... Motor hal olur sen kafana takma....

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    çok geşmiş olsun. Allah beterinden saklasın...
    Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    geçmiş olsun cana bişey gelmesin. Bi motor satıcısı şöyle demişti bana "düşmeden iyi motor kullanılmaz"

tekrar tekrar geçmiş olsun
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

FasterPussyCat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Fly
    Çok geçmiş olsun, son kazan olur umarım... Allah daha beterinden saklasın...
    faster than the speed of life...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Geçmiş olsun. Bizide üzdün . Allah daha kötü kaza göstermesin
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    geçmiş olsun ya üzdün bizi

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    hepinize çokteşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için sağolun

ashes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru
    geçmiş olsun birader

ibrahimkuscu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150zat
    çok çok geçmiş olsun. önemli olan cana gelmesin. ne kadar üzülsekte malımıza gelen zararı bir şekilde halledebiliriz. Allah hepimizi daha büyük kazalardan belalardan korusun.
    [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]

kucukprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eli kulaginda!
    Cok gecmis olsun...Yukarida camadan'in dedigi gibi duserek bazi seyleri de ogreniyorsun. Eninde sonunda olacakti diye bak olaya.Riskleri onceden gormeyi ogrenmissindir en azindan. İyi yonunden dusunmeye calis hep.

Motora gelince, motor eski haline gelir merak etme, cizikten yamuktan birsey olmaz diye dusunuyorum. Tekrar gelinlik kiz gibi yaparlar onu merak etme.

Umarim biran once iyilesirsin ve acilarin biter.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    geçmiş olsun :(
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

kaskxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 100 KH
    geçmiş olsun arkadaşım, üzüntünü anlayabiliyorum, motorun düzelir inşallah, Allah daha beterinden korusun..
    ZAFERLERİN EN YEGANE SÜSÜ TEVAZUDÜR...VE BEN ÖZGÜRLÜĞÜ SEÇTİM...

şenay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun arkadaş...üzüntünü senin kadar olmasada yaşamadım...Sana bişey olmasın da...
    Ne Mutlu "Türküm" Diyene!
    Ne Mutlu "Motorum var" Diyene!

TysonPit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun dostum.
    aynı şekilde bende kaza yapmıştım. 2 gün sonra ise düştügüm çukur asfaltlanmıştı. umarım böle talihsiz biseyi ne sen nede diger arkadaşlarımız yaşamaz. tekrar geçmiş olsun. Ben artık daha iyi ve dikkatli bi sürücü olacagına inanıyorum..

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En büyük kazan bu olsun,bunla geçmiş olsun arkadaşım.

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Geçmiş olsun
    Şansın varmış ucuz atlatmışsın. Motoru düşünme onun gıcır gıcır olabilmesi için öncelikle senin gıcır gıcır olman gerekiyor.
    İşte birçok yerdeki yazılarda vurgulanan ama başa gelmedikçe pek te anlaşılamıyan konular bunlar. Başka bir vasıtanın başına gelse hiç hatırlanmıyacak bile olan bu kadar basit bir olay bile konu motosiklet olunca çok vahim neticeler çıkabiliyor. Bu yüzden motosiklet üstündeyken radarlarımızı sonuna kadar açmalıyız.
    Araba kullanırken lay loy gittiğim bir yolu yaz deseler üçbeş satır yazarsam,
    motosiklet kullanarak aynı yolu gittiğimde yazacaklarım en az 2 sayfa oluyor.
    Bu iş refleks halini alıyor. yoldaki çukur, taş parçası, gazoz kapağı, geçen kamyondan dökülmüş bir avuç buğday, herşeyi görür oluyorsunuz. Bu bir süreç. herkes aynı yere varıcak ancak zaman lazım.
    Olan için üzülüyorsan üzülme ama olabilecekler için üzülüyorsan devam et.
    Bu günkü üzüntün ileride seni hayatta tutacaktır.

EmreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    r6
    kaza için geçmiş olsun.
    ama bu kadar üzelmen fazla. insanınn içinde bir burukluk olabilir ama sonuçta sağlamsın hala. dahası var mı? üzülmeye değer mi?

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler