Lanet olsun bende kaza yaptım .....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun hastaneye gitseydin diyeceğim ama bende üzüntüden gitmedin boşver hallolur sıkma canını Allah daha beterinden saklasın arkadaşlar çukur kazaları artıyor dikkat!!!!!!!!!!!!
-
Geçmiş olsun arkadaşım... Motor hal olur sen kafana takma....
-
çok geşmiş olsun. Allah beterinden saklasın...
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
geçmiş olsun cana bişey gelmesin. Bi motor satıcısı şöyle demişti bana "düşmeden iyi motor kullanılmaz"
tekrar tekrar geçmiş olsun
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
Çok geçmiş olsun, son kazan olur umarım... Allah daha beterinden saklasın...
faster than the speed of life...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun. Bizide üzdün . Allah daha kötü kaza göstermesin
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
geçmiş olsun ya üzdün bizi
-
hepinize çokteşekkür ederim beni yalnız bırakmadığınız için sağolun
-
-
çok çok geçmiş olsun. önemli olan cana gelmesin. ne kadar üzülsekte malımıza gelen zararı bir şekilde halledebiliriz. Allah hepimizi daha büyük kazalardan belalardan korusun.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Cok gecmis olsun...Yukarida camadan'in dedigi gibi duserek bazi seyleri de ogreniyorsun. Eninde sonunda olacakti diye bak olaya.Riskleri onceden gormeyi ogrenmissindir en azindan. İyi yonunden dusunmeye calis hep.
Motora gelince, motor eski haline gelir merak etme, cizikten yamuktan birsey olmaz diye dusunuyorum. Tekrar gelinlik kiz gibi yaparlar onu merak etme.
Umarim biran once iyilesirsin ve acilarin biter.
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
geçmiş olsun arkadaşım, üzüntünü anlayabiliyorum, motorun düzelir inşallah, Allah daha beterinden korusun..
ZAFERLERİN EN YEGANE SÜSÜ TEVAZUDÜR...VE BEN ÖZGÜRLÜĞÜ SEÇTİM...
-
Geçmiş olsun arkadaş...üzüntünü senin kadar olmasada yaşamadım...Sana bişey olmasın da...
Ne Mutlu "Türküm" Diyene!
Ne Mutlu "Motorum var" Diyene!
-
-
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
-
En büyük kazan bu olsun,bunla geçmiş olsun arkadaşım.
-
Geçmiş olsun
Şansın varmış ucuz atlatmışsın. Motoru düşünme onun gıcır gıcır olabilmesi için öncelikle senin gıcır gıcır olman gerekiyor.
İşte birçok yerdeki yazılarda vurgulanan ama başa gelmedikçe pek te anlaşılamıyan konular bunlar. Başka bir vasıtanın başına gelse hiç hatırlanmıyacak bile olan bu kadar basit bir olay bile konu motosiklet olunca çok vahim neticeler çıkabiliyor. Bu yüzden motosiklet üstündeyken radarlarımızı sonuna kadar açmalıyız.
Araba kullanırken lay loy gittiğim bir yolu yaz deseler üçbeş satır yazarsam,
motosiklet kullanarak aynı yolu gittiğimde yazacaklarım en az 2 sayfa oluyor.
Bu iş refleks halini alıyor. yoldaki çukur, taş parçası, gazoz kapağı, geçen kamyondan dökülmüş bir avuç buğday, herşeyi görür oluyorsunuz. Bu bir süreç. herkes aynı yere varıcak ancak zaman lazım.
Olan için üzülüyorsan üzülme ama olabilecekler için üzülüyorsan devam et.
Bu günkü üzüntün ileride seni hayatta tutacaktır.
-
kaza için geçmiş olsun.
ama bu kadar üzelmen fazla. insanınn içinde bir burukluk olabilir ama sonuçta sağlamsın hala. dahası var mı? üzülmeye değer mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler