geçmiş olsun kardeşim.cana geleceğine mala gelsin.
geçmiş olsun kardeşim.cana geleceğine mala gelsin.
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
Mayday adlı üyeden alıntı
abi çok teşekkür ederim seninde yaralarını deşmek istemezdim desteğin için sağol
kardeşlerim bana vermiş olduğunuz destekler için hepinize çok teşekkür ederim... sağolun
durumum şükür iyi biraz ağrılarım var ama geçer..
motoruma gelince dün akşam yıkadım haline baktım çok da öyle büyükbir zarar yok sizin desteğinizden sonra elbette artık o kadar fazla üzülmüyorum...
keşke size bu kadar uzak olmasamda gelip sizin deneyimlerinizi tecrubelerinizi yanınızda paylaşsam hepinize minnettarım SAĞOLUN
Mayday ne kadar güzel söylemiş,kardeşime katılıyorum.Motormuş,arabaymış bunların hepsi araç,senin mutlu olmanı sağlamak için yalnızca birer araç.
Motoru almaya gittiğim gün bi tecrübeli abim demişti ki;"Düşmemiş motorcu yoktur,henüz düşmemiş motorcu vardır"Bu söz aklıma tekrar geldiğinden ilk kez düşmüştüm ve motorumu yerden kaldırıyordum...Dostum bunlar herkesin başına gelecek şeyler,sen de ben de şanslıyız,bu deneyimi kazadan hemen sonra motorumuzun üzerine binebilecek kadar hafif bi bedelle kazanıyoruz.
Haydi bakalım kal sağlıcakla...
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]35 YAR 14[/SIZE][/FONT][/B]
geçmiş olsun arkadaşım... gene ucuz atlatmışşın. motor nasıl olsa bir şekilde tamir olur. cana gelmesin. gecesürüşünde farlamızın iyi olması ve önümüzdeki arac ile yolda onumuze cıkabılecek olası tehlıkeler ıcın mesafenın ıyı ayarlanması cok onemlı. herkese kazasız surusler....
Motoru bişekilde yaparsın önemli olan senin sağlığın çok geçmiş olsun arkadaşım.
çok sağolun teşekkür ederim.......
geçmiş olsun üzülme en azından kendinde fazla bişey yok allaha şükret hadi motorda çizik bile yok diyelim ya sen sakat kalsaydın ???
geçmiş olsun !!
aynı korkuyla bende yaşıyorum. ufak tefek badireler atlatıp duruyorum ya bakalım .
ne zaman düşücem diye :(
kendime de kıyamam motorumada
hepimizin tekerleği düz bassın
Çok geçmiş olsun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
geçmiş olsun arkadaşım. lanet kötü bi kelime bence şükret daha ciddi birşey olmadı.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
teşekkür ederim hepinize sağolun
yılmzzz haklısın laneti değiştirecem şükrediyorum allaha benim böyle düşünceli arkadaşlarım var ve ufak tefek sıyrıklar dışında vücudumda yaralanmalar yok hamd olsun hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim sağolun
çokkk geçmiz olsun kardesim
[CENTER][COLOR="Yellow"]sarı kanaryam benim:wiinkk: [/COLOR][/CENTER]
geçmiş olsun kardeş cidden üzüldüm senin için ama bide iyi yanından bak daha kömtüsüde oabilirdi sen iyisin ya motor tamir ettirirlir yesini alınır ama sen bir daha yapılamazsın üzülme ...
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)