çok geçmiş olsun abi.cana gelmesinde....... emin ol omotor bidaha istedigin gbi olur.
çok geçmiş olsun abi.cana gelmesinde....... emin ol omotor bidaha istedigin gbi olur.
Geçmiş olsun benim de başıma gelmişti.Üzülmeyin zordur ama malın yerine her zaman yerisi konabilir.Devletin yol,su,elektrik hizmetine geri karşılık vermemek için zor tutuyorum kendimi(Yola yatır,sula,elektrik ver)
çok ama çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin boşver..
Geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla senin de motorunun da düzelmeyecek yarası yok, en büyük kazan bu olur inşallah.
Ahmedim,
Buyuk geçmiş olsun, onemli hasar olmadan atlatmıs olman büyük sans.
Motora gelen hasara gelince ; mallarımıza maddi manevi hepimiz baglanıyoruz.
ama ben kendi tecrubelerimden dolayı bunu bıraktım.
hele manevi hiç baglanmıyorum. En onemli varlıgım kendimin. Bu benim dusuncem. Sebebide su ; Biz cok kolay bu hayattan gidebiliyoruz. fakat mallar oyle yada boyle, yamulsada bozulsada buralarda duruyor. ve bu benim sinirime dokunuyor.
babam vefat ettiginde arabası (aylarca) gıcır gıcır otoparkta kendi park ettiği sekliyle durdu. gordukce deli olduk. babam yok bu araba burda nasıl durur sapasaglam diye.
bırak arabayı motoru ; Babamın bir hırkası vardı. en az 40 senelik. Annem daha cumartesi gunu anlattı. Aldıkları zaman (40 sene once) ya bu hırka nasıl yıkanır, cekermi acaba, biz bunu Yengeme goturelım o bilir yıkamasını diye yengeme vermişler o yıkamıs (kıyamamıslar zarar gelmesın dıye). Babam 5 sene once vefat etti, hırkayı yıkayan yengem gecen sene. Hırka sapasaglam duruyor. Cumartesi balkonda oturuyoruz annem hırkayı verdı, hava serin usume diye. Allah cezasını versin hırkanın. yakacaktım sapasaglam duruyor dıye.
bunları yasadıktan sonra bır malım eskır hasar gorurse seviniyorum, ben bunu eskitiyorum, o beni eskitmiyor diye. koltuk sigaradan deliniyor oh diyorum.
belkı sacma ama boyle hıssediyorum. kusura bakmayın asabım bozuldu.
Gece iyi uyumak için, gündüz uyanık durmak gerekir.
Geçmiş olsun arkadaşım...
geçmiş olsun, evdekilerin ben sana demiştim sözlerine aldırma, tecrübe oldu, bir daha olmaz insallah. içine sinmiyorsa hasarlı grenajı değiştir olsun bitsin. öyle bir düşmeyle cbr ' a bişey olmaz üzülme.
çok geçmiş olsun umarım tekrarını yaşamazsın.
mt.izmir adına sevgilerimizle.
Geçmiş Olsun cana geleceğine mala gelsin .
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Büyük geçmiş olsun. çok dikkatli olmak lazım gece çukurlarda görünmüyo
geçmiş olsun. sıhhat herşeyden önemli.
çok geçmiş olsun. allah beterinden korusun. inşallah bir daha başına böyle bir şey gelmez. çok üzüldüm. allah bir daha yaşatmasın.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
akşam loşluğunda görmemen normal. Motorun yedek parçası var ama senin yok. Spordan çıkınca maalesef bende öyle biniyorum. Ama senin başına gelen bana ders oldu. üşenmeyecem dizlik eldiven takıcam. Daha büyük bir şey gelmediği için başına aslında sevinmelisin. Umarım moturunda eski güzelliğine kavuşur en kısa zamanda.
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
geçmiş olsun dostum.. bence ilk işin hastaneye gitmek olmalıydı.. ama seni çok ii anlıyorum.. motorunu kendinden daha değerli olarak görüyosun kaza anında.. bende az çekmedim o belediye çukurlarından.. bu arada verdiğimiz vergileri ne kadar hak ediyolar bayağı düşündürücü walla.. tekrardan büyük geçmiş olsun..
CBR 600F Honda,
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun yaraların için fucidin kremle bepanthene kremi ve birde anestol kremi karıştırıp sürmeni öneririm.Çukurlara gelince,neden bi işi tam anlamıyla beceremiyoruz anlamıyorum.Tamam kışla karla buzla mücadele ettiler on üstünden on teşekkür ederizde neden asfalta zarar vermeyen organik solüsyon kullanmak yerine tuz attılar?Para yok malzeme pahalıysa,yılda bir kere açan lalelere neden trilyonlarca lira para veriyorlar,bizlerin hayatı mı çok önemsiz tamircilerlemi ortaklar anlamıyorum:((((
[FONT="Arial Black"]Kumda çamurda asfaltta,al atv ni dal maceraya[/FONT]
geçmiş olsun
kardeş çok geçmiş olsun sıkma o güzel canını motor halledilir... dünya malı dünyada kalır... sen iyi ol gerisi kolay... tekrar geçmiş olsun
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
[b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]
Geçmiş olsun kardeş,Allah(c.c) beterinden saklasın.Acını anlayabiliyorum ancak,yine de söylemeden edemiyeceğim,cana geleceğine mala gelsin.Sağlıcakla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)