Geçmiş Olsun
çok geçmiş olsun mal canın yongası derler ama acısını unutursun ileride sohbet ederken. heyacanla nasıl düştüğünü anlatacaksın ama anlattıktan sonra yüzünde bir tebessüm olacak ve 2 dakka sonra kazayı hatırlamıyacaksın bile. allahtan senin canına fazla zarar gelmemiş.
ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim ....sağolun evet cana şükür gelmedide milletin ağzına düştük... yok biz söylemiştik yok motor tehlikelidir yok sat falan sabahtan beri her önüme gelen aynı lafları tekrarlıyo neyse hepiniz sağolun
Güzelim ülkemizde malesef sadece kendi çıkarlarına değer veriyor kurumlar.. İnsan haklarına, hayatına değer veren çok az. Çok şükür ki fazla birşey olmamış, Allah beterinden korusun hepimizi. Geçmiş olsun arkadaşım..
geçmiş olsun kardeşim üzücü bir kaza gerçekten içim parçalandı...allah belasını versin o çukurların ben daha düşmedim (inşallahta olmaz ) ama bende inanılmaz nefret ediyorum...
başkaları nederse desin sen kendini dinle ve içinden ne geliyorsa onu yap tehlikeli olmasa motor kullanmak bu kadar zevkli olmazdı, düştüğün içinde çok üzülme motor kullanırken hepimizin başına gelebilecek bişeydir sonuçta 2 tekerlek üstündeyiz mühim olan sana ve başkalarına manevi yönden zarar gelmemesidir, maddi olarak herşey zamanla yerine tekrar gelir.
geçmiş olsun, ayağın umarım kısa sürede iyileşir. Ben bisikletle bir mazgala girip ön tekeri yamultmuştum. Belediyeye şikayet ettim. 1 hafta içinde yolu düzelttiler. Bence bu işin peşini bırakma, senden sonraki senin kadar şanslı olmayabilir.
Donald amcanın kitabında motor kullanırken nereye bakarsanız oraya gidersiniz, çukura bakarsanız direkt çukura gidersiniz gibi bir yazı vardı. Benzer birşey olmuş olabilir mi?
geçmiş olsun....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
yuh.
adam kendinden cok motorunu dusunmus ya.
bende 1 hafta once plaka takdigim araba ile kazaa yapmisdim,
yerimde sen olsan heralde intihar ederdin.
Cana gelmesin,
Mala gelsin..
takma kafana, boşver. sana bir şey olamamış ya önemli olan o. motor tekrar tamir edilir.
death arkadaşımız demiş ki
yuh.
adam kendinden cok motorunu dusunmus ya.
bende 1 hafta once plaka takdigim araba ile kazaa yapmisdim,
yerimde sen olsan heralde intihar ederdin.
işte öyle değil arkadaşım elbette cana gelinceye kadar mala gelsin bugün istersem sıfır bir tane daha alabilirim ... ben onun parasına maddiyatına üzülmedimki ben onun parasını bir yılda hayırıma dağıtıyorum....
benim üzüldüğüm motorum benim için baya bir makine değilki benim atımdı o
insanın atının ayağı kırılsa üzülmezmi....veya böyle bir örnek vereyim atın üstünde gidiyosun bir den atın ayağı takıldı ve ikinizde devrildiniz sen atını bana bir şey olmadı diye orda vururmusun yoksa belki iyileşir diye çabalar onun için üzülürmüsün benimkide böyle birşey
Geçmiş olsun.
Lütfen, motosiklete korumasız binmeyelim arkadaşlar...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gecmıs olsun arkadasım
m € c l ü q
kardeş çok geçmiş olsun böylece ilk kazanı yaptıysan artık bir daha düşmeyecek şekilde motor kullanmayıda öğrendin demektir sıkma canını yaraların iyleşir motor unda tamir edilir
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
Aynen katılıyorum bunu hissetmek gerekir ne desen boş kardeşim anlıyoruz biz seni...@hmedim adlı üyeden alıntı
gerçekten çok geçmiş olsun. üzüldüm. ve belediyeler hakkındaki fikrine sonuna kadar katılıyorum.
çok geçmiş olsuun allah beterinden saklasın abii.
biliyorum yazdıklarını çok iyi anlıyorum bende iki kez kaza yaptım..yalnız değilsin..
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun arkadaşım,dilerim son kazan olur ,çizikler bereler çabuk geçiyor ama (body den bilirsin) bağ dokuları çok daha geç iyileşip yapabileceklerini engelliyor,umarım yalnızca görünür yaralardır ama ilk motorunu bugün yarın edinecek biri adına yeni bir aletin yerdeki görünümüne bende dayanamazdım.sağlıcakla kal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)