geçmiş olsun benıde ağlattın
geçmiş olsun benıde ağlattın
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
abi çok teşekkür eredim bende biliyorumda elimde değilki üzülmek kahroluyorum ...inan kaza yeptığımdan beri birtek aldığım ağrı kesicilerle içtiğim bir bardak sudan başka boğazımdan bir şey geçmediEmreSS adlı üyeden alıntı
Şanssız kazanı okuyunca aklıma DD'nin kitabından bir kaç cümle geldi:
DD abimiz her zaman şunu diyor "Motora binmeden önce kaç paralık dikkatiniz kaldı, bunu düşünün"
Bence çok doğru söylüyor, çünkü bak sen de spor salonundan çıkınca binmişsin motora yorgun argın ve dikkatin azalmış, belki basit bir kıvırmaca ile geçebileceğin çukura girmişsin :(
Yorgun veya halsizken, hatta nezleyken bile motora binmeyi iki kere düşünmeli...
Çok geçmiş olsun üzülme ama
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Benim her zaman ettiğim bir beddua vardır, "İnşşşşallah bu belediyeciler bir gün motosiklet veya araba sahibi olurlar" diye
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.Motor da yeniymiş çizilip hasar alınca insanın içi gidiyo.Allah beterinden saklasın
çok geçmiş olsun ben de kaza yaptığım için motorun yerde yatmasının insana ne kadar acı verdiğini bilirim allah beterinden saklasın
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Allah beterinden saklasın kardeşim. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun @hmedim....
Geçmiş olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
çok büyük geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden korusun motor yapılır bi şekilde takma kafana
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geçmiş olsun... gelen mala gelsın be dostum boşver
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
çok geçmiş olsun ahmedim..motor yapılır, önemli olan kendine dikkat etmen..bundan sonra umarım korumalı elbiselere dizlik kullanmaya dikkat edersin..neyse geçmiş olsun tekrar
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
geçmiş olsun arkadaşım.burası türkiye işte.başına olmadık anda olmadık şeyler gelebiliyo...motor nedir ki...yaptırısın olur.sana bişey olomasın da
arkadaşım çook geçmiş olsun.
Yalnız polisi çağırıp zabıt tuttursaydın belki belediyeye dava açarak motordaki zararını karşılayabilirdin. "her motorcu düşer onemli olan düştükten sonra kalmaktır" haydi kalk artık üzülme
geçmiş olsun arkadaşım.ilk ve son kazan olur inşallah. bu kadarla atlattığın için sevinmelisin üzülme artık.ya bacakların kırılsaydı? motosiklet iyi bi ustanın elinde eski haline bir kaç günde gelir.ama kırık bi bacağın tamiri aylara mal olur. bu yüzden üzülme sevinmen gerek.çok çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun arkadaşım motorun içinde üzüldüm ne kadar yaptırsanda orjinali gibi olmuyor ama en azından sende fazla bişey yok bunun için sevin o çukura girip düşmeseydin iyi olurdu ama motordan düştüğün halde sende kırık çıkık veya ağar bir yaralanma yok ona şükret allah daha kötüsünden korusun cana geleceğine mala gelsin üzülme
Çok geçmiş olsun..arkadaşlar ben bazen öyle çukurlar görüyorumki bazen,hani bir denk gelse düşmemek imkansız yahu!resmen hendek..ne kadar dikkatli olursak olalım birgün hepimize denk gelebilirim..sırf bu yüzden uzun yolda ne yaparım diye düşünür oldum..çünkü yolu tanımıyorsun hiç..ve her türlü ölümcül tuzakta seni bekliyor...şehir içinde şöyle bir çözümüm var:hep bildiğim yoldan gitmeye gayret ederim,ölümcül çukurlardan birkaç tane var,yerlerini aşağı yukarı tanıyorum,oralara gelince pür dikkat kesiliyorum...mesela ankara,da tunalının tam girişinde kuğulu parkın orda bi tane var,aman dikkat!hızlı geçersen düşme ihtimali yüksek!
cana gelmesin mala gelsin,tekrar geçmiş olsun...
Arkadaşım geçmiş olsun,motor yapılır da cillop gibi olurda yeterki ALLAH daha büyük kazalar ve acılar göstermesin yeniden geçmiş olsun.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]Ateşi yandıran kavdır,demiri dövdüren tavdır.[/FONT][/SIZE][SIZE="2"][/SIZE][SIZE="3"][/SIZE]
[SIZE="2"][COLOR="Red"][COLOR="red"][B]B rh +[/B][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
kardeşime bak ya. motordan çok ne var. benim de başıma gelse zoruma gider ama ;
sen Allah tan benim gibi bi kaza geçirip uzun süre koltuk değneklerine asılı kalmadın. motor nasıl olsa düzelir. öptüm adana dan sevgiler.
live to ride, ride to live
Cok gecmis olsun. Diger arkadaslarin da dedigi gibi iyimser olmak gerekiyor. Kazanin sonuclari daha kotu olabilirdi. Vucudunda ciddi yaralanmalar olmamasi sevindirici. Umarim en kisa surede yaralarin iyilesir ve motorunla keyifli surusler yaparsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)