Hayırlı olsun çok sevindim
Bu arada bu çin mallarında montajı biraz baştan savma yapıyorlar ama garantiden halediyorlar.montaj sorunlarını giderdikten sonra sorunsuz gidiyor.
Bu arada babanın motorla resimlerini istiyoruz
Hayırlı olsun çok sevindim
Bu arada bu çin mallarında montajı biraz baştan savma yapıyorlar ama garantiden halediyorlar.montaj sorunlarını giderdikten sonra sorunsuz gidiyor.
Bu arada babanın motorla resimlerini istiyoruz
guzel resım
m € c l ü q
Burcu daha tatlı
burcu cuğum çok şirin bi motor bu sana yakışır maşallah Allah kaza bela vermesin polis amcamda zaten böyle şirin bi motorun şirin sürücüsüne ceza vermez herhalde .çok hoşsun güle güle kullan canım artık birlikte turlarız.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
tekrar allah kaza bela vermesin kavuştun artık pembişine hadi hayılısı kazasız belasız kullanman dileğiyle
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
tekrar hayırlı olsun
Acımadıki, acımadıki
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde zevle binmen dileğiyle....
Çok teşekkür ederim hepinize...Yoğun istek üzerine babamın(dogma) pembe motor üstünde fotoğrafını çektim aynamı sıkıştırırken.
Bu arada marş sorunum yokmuş güvenlik için frensiz çalışmıyormuş Acemilik işte
Buyrun en taze fotolar...Nazar boncuklusundan
***ilk fotoda ayaklar yanlarda...daha ortaya koymuyorken çekildi.yaklaşık bi 5-6 dak sonra ortaya almaya başladım ama...çok hızlıyım kahretsin ***
Bu arada aynalar neden dik demeyin daha ayarlamadık,ters takmışlar
Pembe motor üzerinde "dogma"...üzgünüm babiş
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
maşşallah hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız sürüşler dilerim bende en kısa zamanda motorumu alıp aranıza katılacağım tabi bidde ehliyeti alıcam
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Alper artcı uzak dur kızdanalper_tim adlı üyeden alıntı
Hayırlı
olsun..
kazasız
belasız
sürüşler
dilerim..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
bişi olmaz.zaten 1 seneden önce artçı almam kimseyidostdark adlı üyeden alıntı
seneye kadar motor almazsa artçı yapıcam ama ben alper kardişimi
Ok ama sen alperi tanımıyormusun seni kandırır motoru yıkar bılaşıkları yıkar çöpleri döker ALPER bu yaaaaaaaafragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
beni kandırmak her baba yiğidin harcı değil merak etme sen küsel kardişimdostdark adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)