Bugün saat 17:00 sularında motorumu teslim aldım.
İlk motorun heyecanıyla hemen gezmeye çıktım.
Foto çekemedim 1 tane var devamını atarım inşallah
Bugün saat 17:00 sularında motorumu teslim aldım.
İlk motorun heyecanıyla hemen gezmeye çıktım.
Foto çekemedim 1 tane var devamını atarım inşallah
ilk motor sevinci bendede olmustu icinde cok güzel bir duygu oluşuyor anlatılmaz yaşanır derler ya öyle birşey hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler....
Hayırlı olsun kazasız bol sürüşler dilerim inş ekipmanların tamdır ve bu heyecanla tehlikeli işlere kalkışma
Teşekkürler Motorda sıkıntı yok. Kask da aldım. Yavaş yavaş alırım inşallah
Hayırlı olsun. Kazasız,belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı olsun, kasksız binme emi
Teşekkür ederim cümleten bu heyecanı yaşamak bambaşka
Hayırlı olsun.
Klasik Kübacılardan olcaksın Herhalde Direk Aynalar sökülmüş Hayırlı Olsun bu arada Kazasız ssürüşler
hayırlı olsun ,güle güle kullan bu arada bişey sormak istiyorum plaka sigorta vesaire diğer masraflar ne kadar tuttu
Teşekkür ederim peşin aldım ben 2500 tl ye. 2252 tl motorun sitesindeki fiyati.Ama ayrıntılı bakayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Bakındım biraz sigorta 110 tl, trafik 162 tl, birde plakya teneke yaptırdım 10 lira. Benim bildiklerim bunlar baska masrafi varmi bilmiyorum dosyayi filan bayi hazirladi. Ben sadece dosyayi trafige goturup imza attim ruhsati aldim.
Aynaları vermediler mi motosiklet ile beraber.
hayırlı olsun bugün aynı renk bende aldım aynından sıfır harika bi motor çok sevdim sadece devir saatim bozuk çıktı garantiden 2 güne değişcek.ya ben cbf 150 kullanıcısıydın arkaya 30 öne 25 ps hava basar giderdim 2 kişi binerim hep eşimle.bu tip motorda hem lastikler ince hem de şamyerli kaçar ps hava vurayım ve de benzinliklerdeki hava uçları uyarmı bunun siboplarına bunu acil öğrenmem lazım.
Bende almayı düşünüyorum bende cup 100 vardı onu satıp bu tür cg bi motor alıcam hız ve güç olsun istiyorum. Senin bu cita150r ibre maximum kaç km hız yapıyor ?
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)