Hayırlı ugurlu olsun gülleee gülee kullanman dileği ile
Hayırlı ugurlu olsun gülleee gülee kullanman dileği ile
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Hayırlı olsun Akira,yıkılıyo yaw...Çok güzel güle güle kullan kazasız belasız...
Sağolun arkadaşlar.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
güle güle kullan abi allah kazadan beladan korusun acaba diyorum ne zaman benimde olur böle bi makinam
Kawasaki z750s O Bir Aşk
güle güle kullan kazasız sürüşler dilerim
tamam hayırlı olsun burda belki 30 tane hayırlı olsun msj var ama bi tane bilgi veren bir yorum yok .mesela.
1)kmde nekadar yakıyor .yada 100 kmde??
2) hızlanma ve son hız değerleri nedir.
3) kalitesini ortaya koyan değerler neler.
4) parça sorunu varmı, sorun çıkartığını gördünüzmü yada duydunuzmu?
işte faydalı bir foruma ilk adım kullanan arkadaşlara duyrulur
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Biz o dediklerini tanışma başlıkları altında konuşmak yerine bilgi paylaşım başlıklarını tercih ediyoruz.
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=hyosung
http://www.motosiklet.net/forum/show...hlight=hyosung
Senide bekleriz
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
ahah, güzelAkira adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız suruşler dılegıyle...!
motor iyi gozukuo ama muritu arkadaşımızın dedıgı gıbı bazı bılgıler verırsen daha bı şenlendırırsın buraları
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
Sevgili eski Regal'ci arkadaşım Akira;Motosikletin tekrar hayırlı olsun.İnşallah kazasız belasız kullanırsın.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
ya motoru aldığına dair bilgi verirken kuru bilgi den başka aydınlatıcı bilgi verebilir burada kolayca.. tartışma forumuna gidecek .ilgili konuyu bulacak ondan sonra orada değinilmiş mi diye bakacak (çunku değinilmişse bazılarından azar yemek de var) ondna sonra yazacak yada yeni başlık açacak..işte buna kimse uğraşmadığı için bilgi kolay hızlı ve açık bi şekilde paylaşılmıyor. insanlar arama yolu ilebilgiye ulaşıyor ..başlıklar altında tek tek gezerek zaten yavaş olan internette sayfaların açılmasını bekleyerek değil. açtıysan başlığı 40 tane tebrik mesajına ek olarak burada da bişeyler paylaşılabilir.. nediyelim adama. gel şurada şöyle arat orada yaz diye emir mi verelim.. bizde tebrik ediyoruz kazasız belasız kullnasın.ama burası bilgi paylaşım amaçlı güzel bir site. burada da kısaca değinilebilir.. işte şukadar paraya ladım şukadar yakıyor. şu güçte ...vs diye.. bizde verdiği bilgiler için teşekkür ederiz. hem adamı burada yakalamışız burada sorucaz. burdaki adama soruyu başka forum adı altında nerede nasıl yöneltelim. ..birilerini açtığı başlığa yazmaya mecburmu ilgililer..bu başlıkta değinilmiş ise cevabıda bu başlıkta verilebilir.daha faydalı olur.kızdım sanmayın fikrim budur.ben burada sorayım da adam nerde cevaplarsa eyvallah
1)kmde nekadar yakıyor .yada 100 kmde??
2) hızlanma ve son hız değerleri nedir.
3) kalitesini ortaya koyan değerler neler.
4) parça sorunu varmı, sorun çıkartığını gördünüzmü yada duydunuzmu?
işte faydalı bir foruma ilk adım kullanan arkadaşlara duyrulur
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
abi adam vefat edeli aylar oluyor siz daha hayırlı olsun diyorsunuz lütfen ama
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Nur içinde yat ertuğrul..
Dün gibi açtığın başlılar / yazdığın cevaplar..
Dün gibi.
Hiç gitmemiş gibi..
[inşallah tek kullanımlık traş bıçağı olmaz hyosung:[/QUOTE]
////////////???????????????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)