hayılı olsun arkadaşım. resimleri bekliyoruz
hayılı olsun arkadaşım. resimleri bekliyoruz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ilk parti frame egzoz ve jantları gri, motor zaten 2006 model olarak üretildi, eski modeli yok. Sonra genel dizaynlar değişince tabi ilk parti gt250r ların frame jant egzozu gri kaldı, bence güzelde oldu koleksiyon ürünü gibi yeni versiyonunu kırmızıya yakıştıramamıştım pek.Akira adlı üyeden alıntı
Evet birtek siyahta güzel duruyordu. Diğer renkler için seninle aynı görüşteyim
Genel olarak motorundan memnunmusun ?
Dikkat edilmesi gereken hususları varmı ?
Birde kitapçığında 1000 bakımı ücretsiz denilmiş buna yağ ve yağ filitreside dahilmi ?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
dakka bir gol bir yani....Akira adlı üyeden alıntı
bide şey sorcam...Samsundaki tek Hyosung sahibi senmisin şu an...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu sorularına Hyosung kullanıcıları başlığında cevap verelim bence, başka merak edenlerde vardırAkira adlı üyeden alıntı
Hiç sorma abi.mete_han adlı üyeden alıntı
Samsunda bir tanede sarı hyosung var Ön camında "esrarlı gözler" yazıyor Sahibiyle tanışamadım, ancak bayinin anlattığına göre 16 yaşındaymış. Yine buradaki başka bir başlıktan okuduğum kadarıyla 11.500 ytl ye vadeli almış
akira...
hayırlı olsun, allah kazasız belasız binmek nasip etsin..
kocaaa samsunda 2 tane yani...oda güzel...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Sağolun arkadaşlar.
evet mete_han abi. Koca Samsunda kıpkırmızı bi tane. Çok dikkat çekiyor. Dün eve getirirken tırstım polis çevirecek diye
Ayrıca sağol Tigermbz. Ayıbettin. Sen gel Samsun'a Gezeriz değişmeli
hemen atlayıp geliyorum : P
hayırlı olsun tekrardan. bende öbür topikte senin profilinde gördüm burayı farketmemiştim.
yanturdakini almışsın sanırım kırmızı olanı, dün motorun yanındaydım hangi arada aldınız gözümden kaçmış.
bende geliyommmm...tükkan benimmmmmmm.........
hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler..
Son celsede boşadım aşkımı , tadilatta kalbimin boş beyaz sarayları !!
hiç sulanma abicim benim sırammete_han adlı üyeden alıntı
sana benim pisikleti veririz onlan gezersin
aramıza hosgedın ) allah kaza bela vermesın bide resmini koysan ıyı olur
Darısı, (bu neki daha iyisi) sizin olsun arkadaşlar.
Şaka biryana tigermbz , gelirsen beklerim. Yalnız ben şu an Yakakentteyim. Hayırlısıyla peder bey plakayı bir çıkarsın. Bigün kaçarım Samsun'a buluşur Ertem_55 ide alır bir gezi patlatırız. Senin motor ne alemde ,iyice öğrenebildin mi ? Samsun'a gelip dönebilirmisin?
Tabi mete abi gel, motor köpeğin olsun. Ama bebişinide getir. Sevelim ufaklığı.
Şu an motorumdan uzaktayım Artık fotolar birkaçgün içerisinde (Başlığı hortlatır eklerim )
Hayırlı uğurlu olsun, Hep güzel günlerde, kazasız belasız binmek nasip olsun !
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
kanka ikimizde kazanabiliriz...(slogan by İmarBank reklamı..Bilardo başındaki ameleler)tigermbz adlı üyeden alıntı
Arada benim motor mundar olacak gibi geldi...mete_han adlı üyeden alıntı
Merhaba;
Hayırlı olsun İyi bi tercih güle güle kullan kazasız sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)