Çok güzel motor !!!
Güle güle kullan
Çok güzel motor !!!
Güle güle kullan
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Ne verdin hocam cbx250'in 2. eline?
2005 model 2000 km de 5.850 ytl..fiyatı bu.. resimler için yazan arkadaşlar burada yağmur var biraz sabır..
Bir dakika !!
Hem Samsundasın, hem geziyorsunuz hemde haber vermiyorsunuz. Hımm.Allah kaza göstermesin, kazasız-belasız, nazarsız kullanmanı diliyorum. Pazar günkü bahsettiğin gezide beraberdik biliyorsun, bence Honda Hondadır. İsabetli karar verdiğin kanaatimi ve temennilerimi motor dostlarının olduğu bu sitede de paylaşmak istedim. Yeni sürüşlerde görüşmek dileğiyle, adrenalin aklımızı zayi etmesin.
Bende burda gezmeye adam yok diye hayıflanıp duruyorum
Motorun hayırlı olsun.Bende dün Hyosung gt 250 r aldım.(banada hayırlı olsun di mi )
Samsunda neredesin. Ne gezisi yaptınız, kaç kişisiniz, konuyu biraz açarmısın.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
cbf600 arkadaşım olur çarşambaya gittik beraberce .. 600 lüğün peşinde benimkinin canı çıktı ama yine de 140 a kadar basıyor..
akira gezeceksen buluşur gezeriz kardeşim..senin makinayı tebrik ettim açtığın forumda..güzel makina hysung 250 ..samsunda 1 tane kırmızı vardı yanturda ama adam 8 dedi bana fiyatını..
görüşmek üzere...
Kusura bakma benim başlıkta seni kaçırmışım az önce farkettim.
Gezeriz inşallah . Ama haftasonu olursa Bende bir dönem twisteri düşündüm ama Hyosung hesaplı geldi 7100 (Özellikle benim motoru 3500 e sayınca)
Samsun MT başlığını aboneliğe aldım, gelşmeleri takip ederim.Motorun tekrar hayırlı olsun.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
hayırlı olsun ama resim yok ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Samsun'da böyle motorların olması çok güzel..Demek Yantur aldı Hyosung'u.
iyi geziler 55 ..
Herkes hakettiğini yaşar.
Yakıt bilgilerini bu başlıktan takip etmek istiyorum.
HAYIRLI OLSUN, Allah deponu dolu bulundurmak nasip etsin.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
hayırlı olsun arkadaşım . güzel bi motor
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
cok güzel bi motorun olmuş hayırlı olsun arkadaşım
hayırlı olsun burdizo.kazasız belasız sürüşler dilerim
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
cbf mi,twister mı? Biz de de cbf var ve 140 kı maalesef ki görmüyor...!!!
twister cbf den daha güçlü bi motor.her ikiside 250cc.sanırım twister 2-3 beygir daha güçlü..evet azami olarak 140 gördüm..seruven17 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar laptopum da bi problem oluştu servise gönderdim. resimler için bekleteceğim.
motor için tebrik eden arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.hepinize kazasız belasız sağlıklı günler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)