hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela göstermesin darısı bizim başımıza
oo güzel motor ybr, hele hele siyahı daha bir güzel, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız in şallah
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
1 sene ızdıraplı bir bekleyişten sonra cok mutlu oldum allah herkese nasip etsin vites olayınıda cok sukur kazasız atlattıp artık bol pratik yeşekkurler
güle güle kullan.
ben de aynından aldım cuma akşam, çok memnunum
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hedowich hayırlı olsun.varya benim de istediğim motor bu hemde aynı renk inşallah banada nasip olur.kazasız sürüşler
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
hayırlı olsun
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan
teşekkürler arkadaşlar
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
hayırlı olsun kazasız belasız
farın üstündeki parçayı çıkartırsan çok daha hoş bi görüntü oluyor
hayırlı oldun arkadaşım benim arkadaşında aynı rengden var ama o kafayı aynaları söktü bide egzozu açtık ama ben antalyada onun gibi öten ybr görmedim o biçim yani yani diyeceğim 10 numara motor almışın kazasız belasız binmen dileğile bişey sorcam bu motorun ürun üstündeki demir orjinalden mi koymaya başlamışlar yoksa senn mi taktın sonradan
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Darısı başımıza.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
koruma demirini motoru aldığım yerde yaktırdım şekli hoşuma gitti baya,buarada kafa grenajı için 2 bayide 75 ytl para istemişti,artık motoru aldığım 3.bayide sormadım bile ama motoru araca yüklerken kafa grenajını görünce şaşırdım bende cıkarırım diyordum ama bilmiyorum yakından cok hoşuma gitti
Hayırlı Olsun kardeş Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin . . .
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
hayırlı olsun. Allah bize de nasip etsin.....
AMİNN....
***A H M E T***
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)