Ben de motor aldım ama...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
hayırlı olsun
-
bence onu geri vermeye çalış para biriktir maxi scooter al haa bir de hayırlı olsun o sana kalmış bir şey
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
-
Aslında iyi bir motosiklet nasıl olur tam bilmediğim için bu motor bana sanki en iyi motormuş gibi geliyor bir de kullanabilsem süper olacak. Aslında motordan beklediğim tek şey askere gidene kadar beni işe götürüp getirmesi, bunun dışında (şimdilik) başka bir beklentim yok. Aslında bisikletle köprüyü geçebilsem bisikletle bile gitmeye razıyım ya.
-
öncelikle hayırlı olsun gule gule kullan.
bende de ramzeyin 200 cc krosu var hayatım hiç vitesli motorun ustune bile binmemistim. motor ilk geldigi gün bi bineyim bakalım olacakmı diye denerken debriyaj gaz ayarı yapamadıgımdan duvara giriyordum ve hemen motoru stop edip eve soktum. O aksam vitesli motoru almakla hata mı ettim acaba ben bunu kullamıycam herhalde derken ertesi sabah dayanamdım erkenden yine atladım tepesine ve o günü 30km gezdim. 1 ayı gecen hafta doldurdum ve su anda 525 km yol yapmısım. Yani hersey ilk korkuyu atlatana kadar. Hersey gonlunce olsun. Gule gule gez.
==============================
==============================
-
Demek ki ilk gün hep aynı oluyor Pazartesi sabahtan eğitim alıyorum. o zamana kadar bekleyeme karar verdim. Aileme motor aldığımı nasıl söyleyeceğim diye düşünürken, bahçede motoru görmüşler, eve gelip o motor senin mi dediler. Evet dedim. O zaman bahçenin arkasına çek oradan çalarlar dediler. nasıl ya
-
hayırlı olsun arkadaşım. ben de henuz bir motor sürmedim. nasil birsey olacak cok merak ediyorum ve bende aileme henuz kabul ettiremedim motor alma fikrini. fakat artık b,iliyorlar eninde sonunda bir motor alacağım. alışıyor benimkileer de yavaş yavaş .. kolay gelsin sana.
hayırlı olsun arkadaşım. ben de henuz bir motor sürmedim. nasil birsey olacak cok merak ediyorum ve bende aileme henuz kabul ettiremedim motor alma fikrini. fakat artık b,iliyorlar eninde sonunda bir motor alacağım. alışıyor benimkileer de yavaş yavaş .. kolay gelsin sana.
-
-
Hayırlı olsun, geçmiş olsun üzerine git korkma arkadaşım.
-
kazasız kullanman dileğiyle hayırlı olsun
-
yarın sabah işe 2 saat geç gidip, eğitim alacağım. Çok sabırsızlanıyorum
-
yarın ki (artık bugünki) eğitiminden sonra kesinlikle yukardaki yorumlara katılacağın inancım içerisindeyim...
yanlız tecrübeli oldugum için değil, çok dinlediğim için bu cümleyi gonul rahatlıgıyla yazabiliyorum...
bu arada cok cok cok hayırlı olsun...
-
tek dikkat edecegin sey gaz.ne kadar basarsan o kadar gidersin.iyice alısana kadar az bas.bi haftaya canavar olursun.
-
bugun bende ilk kez vitesli motora başladım korkulcak birşey yok aslında araba kullandgmdan olayı cok sukur rahat cozdum ama cok pratik yapmak lazm 1. vitesde dur kalk yokus falan yoruldum baya,kolay gelsin heyecanı arttırma sakın
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler