Yarım saat önce motorla ilk kazamı yaptım
Reklamlar
-
saat 22,00 sularında sinemadan çıktım eşimle. ben motoru ileriye parketmiştim o da arabaya doğru gitti 2 sokak ilerde buluşacaktık.biraz karanlık bir sokaktan geçtim.siyah bir kedi hayvanı aniden tekerleğin önünden fırladı.o reflekle frene biraz sıkı bastım galiba ne olduğunu anlamadan asfalta yapıştım. motor 1-2 metre sürüklendi.üstümde korumalı mont olduğu için bir şey olmadı sadece ayak bileği biraz ağrıyor.verilmiş sadakam varmış allahtan arkamdan araba gelmiyordu yok şu anda bunları yazamaz olurdum.tabi en büyük şanslarımdan biri de eşimin beni görmemiş olması yoksa şimdi benim motor satılıklar kısmında olurdu.bir de bana nerde kaldın çok beklettin dedi. ya sorma asfalta yapıştım diyemedim tabi.bu kedi hayvanının bir gün başıma iş açacağını biliyordum zaten allahtan ne bende ne de motorda ufak bir çizikten başka birşey yok.ayrıca ben düşer düşmez hemen yardıma gelen çevredeki adapazarı esnafına da buradan çok teşekkür ederim.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Reklamlar
-
geçmiş olsun
nurguldemirbay adlı üyeden alıntı
kedi hayvanı
muahahaha aklıma ata demirerin kobra hayvanı deyişi gedi
-
Super Moderator
Sana da çok geçmiş olsun...
Umarım bu son ve en kötü kazan olur, daha kötüleriyle karşılaşmazsın.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.
Bugünlerde, kaza yapanmı, motoru çaldıranmı ararsın.
Hayırdır inşallah
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Geçmiş olsun, Karakediler uğursuz derler, ben buna inanmam ama (bir kaç tane besledim) sana pek uğurlu gelmemiş anlaşılan:( İnşallah son kazan olur diyeyim... Motor alabilirde yola çıkarsam araçlar dışında minik dostlarıda kollamak gerekecek. Tekrardan geçmiş olsun.
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
Cok gecmis olsun...
-
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İNŞALLAH SON KAZAN OLUR
-
bır daha kaza yapmamanız dilegiyle geçmiş olsun
-
enbüyük kazan bukadarla kalsın,geçmiş olsun
bugünlerde sitede yeni motor alan ve kaza yapanların topicleri baya çoğunlukta.sonumuz hayır ola
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun, bugün ikimiz içinde şanssız bir gün..
-
çok geçmişolsun allah beterinden korusun işallah.arkadaşlar aman dikkat daha çok dikkat!!!!!!!!!!!!!!! heran etrafta bizim için tehlikeler oluşabileceğini aklımızdan çıkarmayalım ve ikiteker olduğumuzu kaportanın ise vücudumuz olduğunu unutmayalım lütfen.sağlıcaklakalın motosiklet sevdalıları
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
teşekkür ederim.Allah tüm motorcuları beterinden korusun
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
Çok geçmiş olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
geçmiş olsun ALLAH kaza bela vermesin
-
bu ilk ve son kazanız olsun ....çok geçmiş olsun
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Çok geçmiş olsun "Kedi hayvanı" cidden komik
-
geçmişolsun
-
çok geçmiş olsun
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler