Geçmiş olsun dilerim ilk ve son olur.
Ben de düştüm ve eşim bilmiyor. O günden sonra dizliklerdeki izleri görmesin diye, dizlikleri motora koyuyorum. Önceden kaskla beraber eve getirirdim de
Geçmiş olsun dilerim ilk ve son olur.
Ben de düştüm ve eşim bilmiyor. O günden sonra dizliklerdeki izleri görmesin diye, dizlikleri motora koyuyorum. Önceden kaskla beraber eve getirirdim de
Bu kedi hayvanına dikkat etmek gerek. Durur, pısar aniden önünüze zıplar. Zaten pek sevmem ama ezmekte istemem. Büyük geçmiş olsun Allah bir daha kaza, bela vermesin ve bence böyle bir olayı anını kollayıp saklamadan eşinize söyleyin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
geçmiş olsun
Mengu16 yok motorda çok hafif bir çizik var.motor olabilecek en az hasarla kapattı kazayı
BIYIKLI valla eşim motoru aldığım günden beri endişeli zaten bir de şimdi kazayı söylersem bir daha motora binebileceğimi sanmıyorum.ben motorumdan vazgeçemem
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
geçmiş olsun allah tüm motorcu kardeşleri korusun
Sana da kediye de geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, vay be sende kaza yapardın ha şile dönüşü baya bi toz yutturduydun bize işin şakası biyana Allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin bundan sonra bunlar bu işin gülü gülü
geçmiş olsun kardeş. olur böyle şeyler. canını sıkma.
Çok geçmiş olsun
kedi hayvanı, köpek hayvanı, dört tekerler, bayan dört tekerler, şirket arabası kullananlar, bende bugün sağına soluna bakmadan karşıya geçmek isteyen bir bayan dört teker yüzünden kaza yapıyordum az daha....
çok geçmiş olsun................
Çok geçmiş olsun
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
Çok geçmiş olsun birader. Bundan büyük kaza duymıyalım kimseden.Tekeriniz düz bassın.
Geçmiş olsun, kediyi ezmediğin için de bir sevap kazandın sanırım bizim sokaktan her geçişimde insandan fazla sayıda kedilerden birinin önüme çıkıp sorun yaratmasından korkuyprum ben de..
geçmiş olsun. bu aralar kaza haberleri çok oluyor biraz daha dikkat edelim arkadaşlar. Allah hepimizi korusun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Geçmiş olsun diyorum..Aman Dikkat motor kullanan arkadaşlar arabalara yayaya ve hayvanlara pek güven olmaz herşey an meselesi...
Geçmiş olsun, bu tür ufak tefek düşmeler kalkmalar hep olur olacaktırda. Allah'a daha büyük kaza ve beladan bizi koruması için dua etmeliyiz ve bu yaptığımız ufak kazalardan kendimize ders çıkarmalıyız.
Tekrar geçmiş olsun, sakın motordan soğuma...
Yaz geldi, ondandırbu aralar kaza haberleri çok oluyor
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Çok çok geçmiş olsun....
geçmiş olsun nurgül bacı ,
scooter lar dengesiz aletler bence boşverin onları...
ben de scooterdan düşmüştüm ne fren yapmıştım ne gaz wermiştim sabit hızla giderken bi anda kendimi rodeo yaparken buldum.
sonuç; heba olan bir diesel kot,çizilen bir motor ve kanayan dizler...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
çok geçmiş olsun canına bir şey olamdı ya boş ver gerisini
hehehe ben de yaşadım böyle bir olayı kendime gülmekten yerimden kalkamadım tatlı bir bir ağrı anımda kaldı kedileri görünce asfaltı hatırlarsın artık tekrar geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)