İlk kazamı yaptım 40 la filan giderken tek elimi salıp arkama bakıyorum anıden motor sarsıldı karsımda kocaman bi taş üstünden geçinde denge kayboldu güm motor yattı biraz çizildi kafam ona bozuldu neyse en azından kendimde bişey yok
İlk kazamı yaptım 40 la filan giderken tek elimi salıp arkama bakıyorum anıden motor sarsıldı karsımda kocaman bi taş üstünden geçinde denge kayboldu güm motor yattı biraz çizildi kafam ona bozuldu neyse en azından kendimde bişey yok
Çok çok geçmiş olsun.
Umarım bu başına gelen en son ve en kötü kaza olur, daha kötülerini yaşamazsın.
Umarım ben de asla böyle bir topic açamam.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Dostum geçmiş olsun...sana bişey olmamışya boşver...
Kendinde bişey yoksa sorun yok dostum,motorda ki bi kaç çiziğin vucudunda olmasından iyidir...Çok çok geçmiş olsun,bence bundan sonra daha dikkatli olmalısın,yollar süprizlerle dolu...
geçmiş olsun
Olur böyle şeyler .
Dikkatli olmak lazım
Geçmiş olsun
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
büyük geçmiş olsun.ayrıca hem elini bırakıp hemde geriye bakman gerçekten kötü bir hareket değilmi?
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
Trafikte biz motor sürücüleri mayın tarlasındaymışçasına dikkatli olmalıyız.aynen Pc oyunlarındaki gibi her yerden bir zombi çıkacakmışcasına.
eet ama yani benim motor ibre 40 filan gösteriodu yani nerdeyse 30la gidiodum ondan arkama döndüm
ÇOK haklısın ancak motor bizim dilimizi bilmiyor,öğretemeyizde ancak bizler onların dilini öğrenebiliriz ÇÜNKÜ BİZ İNSANIZ.ariulu adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun!demek ki neymiş motor tek elle kullanılmazmış!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
cok gecmıs olsun dostum allah korusun
geçmiş olsun!!:..
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Geçmiş olsun, son olsun inşallah. Yolda gördüğüm irili ufaklı taşları yol kenarına atma alışkanlığı (rahmetli dededen kalma) bence herkeste olmalı.. Bu gibi bi durumla hiçbirimiz karşılaşmayız umarım. Hoş şimdi düşünüyorumda bizim dede olsa olsa atlar yüzünden böyle bi alışkanlık kazanmıştır.. Motorları düşündüğünü sanmıyorum...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
geçmiş olsun kardeş şimdi bende ilk kazamı hatırlamıştım bir arabanın ön kaputunun üzerine cıkıp oradan düşmüştüm ileride birer anı olacaklar bu ufak kazalar ve en önemlisi teçrübe kazanıyorsun tekrardan geşmşi olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)