Sonunda Motosiklet Aldım:)
Reklamlar
-
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.Konularımdan Bilirsiniz Hyosung Gt250 Naked Alıcaktım.Ancak Araç Almamız Sebebiyle Eniştemin Motorunu Yani Kanuni Ronny s 150 Marka Motosiklet Almıs Bulunmaktayım.Yaza Kadar Değiştirmeyi Planlıyorum Bir Motora Alışayım.Ancak Sunu Anladımki Çokta Kaliteli Bir Motosiklet Değil
Reklamlar
-
hayırlı olsun, kazasız günler
-
Dostum hayırlı uğurlu olsun. Tekerlerin yere sağlam bassın.
-
-
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.mutluluğunu tahmin edebiliyorum
-
Hayırlı olsun.İnşallah havalar 1-2 ay daha böyle giderde hevesin kursağında kalmaz
-
Yaza kadar plan değiştirmekse kış şartları ne olursa olsun 20bin km falan yapmak lazım haydi kolay gelsin
-
altınkartal adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.mutluluğunu tahmin edebiliyorum
Sorma Ani Ya Uçuyorum Resmen Köpekler Saldırdı Deneme Sürüşümde Az Kala Giriyodum Bir Yere:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
emrb adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.İnşallah havalar 1-2 ay daha böyle giderde hevesin kursağında kalmaz
Sağol Abi İnşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
yesewi adlı üyeden alıntı
Yaza kadar plan değiştirmekse kış şartları ne olursa olsun 20bin km falan yapmak lazım haydi kolay gelsin
Aynen Öyle Abi Az Kala Altımdan Kaçıyordu.Scooter Diye Hafife Aldım Ama Dediğin Gibi +20 Bin Km Yol Yapmam Lazım.
-
hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
araç kapılarına, aracın sağından geçmemeye, ıslak zemine dikkat et.
-
hayırlı olsun! sıkıntı yok acemiliğini atana kadar en iyi seçimi yapmışın..
foto at foto bakalım yeni yavrun nasılmış - kale manzaralı olsun
-
bencede acemilk için güzel secim yapmışsın .
kazasız sürüşler diliyorum .
-
zihnigonen adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
araç kapılarına, aracın sağından geçmemeye, ıslak zemine dikkat et.
forzaBJK adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun! sıkıntı yok acemiliğini atana kadar en iyi seçimi yapmışın..
foto at foto bakalım yeni yavrun nasılmış - kale manzaralı olsun
darpgen adlı üyeden alıntı
bencede acemilk için güzel secim yapmışsın .
kazasız sürüşler diliyorum .
Çok Teşekkürler Arkadaşlar Bende Motoru Sürünce Cidden Doğru Seçim Yapmışşım Diyorum Abi Kale Değilde Filla Manzaralı Resim Atarım Anca Pazara Resim Abi
-
-
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
papazkemal adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,
Çok Teşekkürler Arkadaşlar.
-
-
İmportant adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Teşekkürler
-
Hayırlı olsun scooter la başlamak en iyisi.
-
kurufasulye adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun scooter la başlamak en iyisi.
Teşekkürler Dostum.Kullanınca Anladım Onu.Millet Nasıl Cesaret Edip 600'lük Makinayle Başlıyor,Anlamıyorum
-
bunu izlemeni tavsiye ederim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)