Sevgili arkadaşım Mezit bugün doğmuş...Mini mini ufacık tefecik şirin tombalak 150 kiloluk bir bebek o..kucağınıza alamazsınız ama sevimliliğiyle sizi etkiler..
Sağlıkla mutlulukla motorlarla uzun ve mutlu bir hayat diliyorum dostuma...
Sevgili arkadaşım Mezit bugün doğmuş...Mini mini ufacık tefecik şirin tombalak 150 kiloluk bir bebek o..kucağınıza alamazsınız ama sevimliliğiyle sizi etkiler..
Sağlıkla mutlulukla motorlarla uzun ve mutlu bir hayat diliyorum dostuma...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
tam konuyu açacaktım sen açmıssın abi...
mezit adamım nice yıllara.... pasta alında yiyek yaw....
kimse seeeemiyomu tontoşumu yahu???
hade bakem yazın çizin bişeeeler...
Meziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttt..en büyük hata konuyu benim açmamdı..affola....
Nice yıllara mevlüt abim
Mutlu yıllar dilerim
Nice yillara Mezit.
Dogum günün kutlu olsun.
Nice yıllara abi, doğum günün kutlu olsun
Çok sevap işlediğin bir yaşı geride bıraktın
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
sağolasın değerli kadim dost arkadaşım bi okadar sevecen bi okadarda kırılgan..nice yıllara hep beraber inşallah.. seviyom seni love sitorim
sapolasın genç kaptan..faceden takipçinim ramço
sağolasın serkan kardeşim uğur bekayla sık sık görüşüyoruz geliyorlar gidiyorum sende gel artık
eyvallah yunusum kalbimde ap ayrı bir yere sahip insan teşekkürler..
sağolasın beko arkadaşım teşekkürler...
sağaolasın sağolasın ilkay abi tek laf yetiştiremediğim ender insanlardansın ..
sağolasın mehmet kardeşim..senin gibi çok temiz bir arkadaşa sahip olduk bu sayede..çok güzel bir anlam kattı hayatıma..tekraradan teşekkürler yeniden görüşmek dileğiyle..yalovada da bir kapın var unutma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
bu arada bugün kocaelinden gelen uğur berkay mert yalovadan katılan erdem emre arkadaşlarımada çoook teşekkür ederim bana doğum günü pastası organize ettiler..benide çok mutlu ettiler..mt nin bana böyle güzel insanlarla tanışmış olmanın verdiği bu güzellik için mt yede ayrıca çok teşekkürler ne kadar eleştiri alsada...
Ailenle birlikte nice saglikli mutlu ve huzurlu seneler abi
Biz bisi yapmadik Kocaeli MT sagolsun
Ulem Lucas'da yalova'da
ikinizde birlikte bir çay içmek istedigim adamlarsiniz.
Nasil oldu da bu yaz bir araya gelemedik biz?
üstelik iki defa geldim Yalova'ya!???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
sağaol erdem varlığın yeter
teşekkürler arkadaşım
kabahat sende.haber etseydin biz ordaydık..düşerdik hemen..
Mevlüt bana motorla hava atmaya kalktıysada ki attım ducati monster900 lük bulmuşuz.. yalovaya geldin bu fırsatı kaçırırmıyım yutturacam tabikinede dumanı sana.. bakıcan kaskın vizörünün arkasındaki melül melül gözlerle bu bana yapılırmıydı die ama yaptım pişman deilim
İntikkaaaaaaaaammmmmm...
görürsün sen.. dumanımı bile yutmaya fırsatın olmayacak...
hani bi gün motorsuz yaya gelmiş ama gururlu bir genç vardı ya deyip gazlıcam yanında...
Mevlüt Başkanın Pastasını yedik :D.. Nice yıllara abim
Tablet zimbirtisindan girdigimden alinti yapamiyorum. Aslinds yaparim tablet la bu borumu, ayni laptop gibi. Mevlut abide camasir makinasindan giriyo internete.Uğur AK chopper kullaniyodu bugun. O degil de senin dogum gununu kutlandiktan 1 gun sonra ulus olarak yas tutuyoruz.
Sevgi ve özlemle anıyoruz Ulu önderi...
saçının kılları kadayıf oldu lan yalova kaymakamı.
doğum günün kutlu olsun
Mezgit Gardaş nice datlu yıllara diyelim yalandan ayıp olmasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)