az önce kazayaptım, polisi çağırmadığıma pişmanım..
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
selam arkadaşlar..
yaklaşık 1 saat önce motorla kaza yaptım, 40km hızla e5 karayolunda yokuş çıkarken sağa dönmek için sinyal verdim, ve sağdan devam eden yola tam girdim birden solumda siyah bir jeep belirdi aniden önüme kırdı bende ona çarpmamak için frene bastım ve ön teker kaydı motor yan yattı bir baktım yerde yuvarlanıyorum, kafamı kaldırdım baktım beni sıkıştıran siyah jeep kaçıyor hemen plakasını aldım ve dizimde acayip bir acı vardı yerde kıvranırken plakayı almak aklıma nasıl geldiyse artık, o arada yoldan geçen arabalar durdu yardıma geldiler birisi beni kaldırdı yerden, dizim kanıyordu pantolon yırtılmış bir vaziyette hadi hemen hastahaneye götüreyim seni dedi ben yok bişeyim dedim, birisi motoru yolda kaldırıp kenara çekti nasıl olduysa siyah jeep 500mt. ileriden geri döndü yanıma geldi özür diledi, işte yok ben seni farketmedim, istemeden oldu gibi pişmanlık sözlerinde bulundu motora baktık bişey varmı diye, motor yerde sürüklenmekten epeyce çizilmişti ama nedense adama hiçbişey demedim, o anki panikmi desek, canımı kurtarmışım motor umrumda değilmi desek adama hiçbişey demedim oda çekti gitti..
hemen eve döndüm motora iyice baktımda yanlar epeyce çizik şimdi diyorum acaba polisi çağırsaydımda çizikleri adamamı yaptırtdaydım, ama değmezdi sanırım, 85 ytl çizilen parçanın fiyatı.. siz olsanız ne yapardınız, şimdi polis banada ceza yazar belki dedim birde ilk kazam olduğundan biraz tecrübe edindim...
zarar olarak.. bir pantolon..
dizimde birazcık yara..
scooter'imde ve kask'ımda çizikler..
ama iyikide kask takmışım yoksa o çizikler kafamda olacaktı..
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun ama bence polisi çağırmalıydın
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
Geçmiş olsun, her durumda polise bildirmen daha iyi olur. Önemli olan para değil ki, sağlık
-
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Eğer ehliyet var motorunun da bir eksiği yoksa polis i çağırsaydın keşke ama olan olmuş artık bunları düşünüpte kendini üzme sağlığına birşey olmamış ya en önemlisi bu.
Bu arada korumalı dolaşmanın önemini bir kez daha görmüş olduk.
40 la giderken bile kafamızda oluşacak hasarın ne kadar çok olabiliceğine bir örnek daha. Tekrar geçmiş olsun...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
-
geçmiş olsun!
Gerçekten geçmiş olsun.yanlız bişey kafama takıldı.A2 ehliyetin varmı acaba?vede motorun ruhsatı kimin üzerinde görünüyo...eger ehliyetin yoksa ve ruhsatta başkasının üzerineyse 85 ytl lik zarar sana 900 ytl olarak geri dönebilirdi...
-
geçmişler olsun
polisi çağırsaydın ne olacaktiki !!!
sen zararını alsaydın bari
haklıysam ben hastane masrafınıda alıyorum
herkese kazasız sürüşler dilerim
<%)))))))))))><<< ::pcgum:: ***ReBeL***::pcgum::
-
-
-
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
-
kardeş geçmiş olsun valla iyi atlatmışsın hiç üzülmene gerek yok çünkü en kötüsünü yaşamamışsın yani asıl tehlike arkadan gelen diğer arabaların seni yolda yatarken çiğnememesi önemli.
-
-
adalı adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım. Eğer ehliyet var motorunun da bir eksiği yoksa polis i çağırsaydın keşke ama olan olmuş artık bunları düşünüpte kendini üzme sağlığına birşey olmamış ya en önemlisi bu.
Bu arada korumalı dolaşmanın önemini bir kez daha görmüş olduk.
40 la giderken bile kafamızda oluşacak hasarın ne kadar çok olabiliceğine bir örnek daha. Tekrar geçmiş olsun...
sürücü belgesi yoksa zaten trafikte ne işi var diyeceğim ama...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsın .çünkü e5 te benim arabamın tekeri akstan fırladı spin attım arkadan gelen arabada bana çarptı ya sanada biri arkadan gelip çarpsaydı .çok geçmiş olsun
yaşasın rüzgar kardeşliği
-
Geçmiş olsun kardeşim, ucuz atlatmışsın........
-
thedentist adlı üyeden alıntı
Gerçekten geçmiş olsun.yanlız bişey kafama takıldı.A2 ehliyetin varmı acaba?vede motorun ruhsatı kimin üzerinde görünüyo...eger ehliyetin yoksa ve ruhsatta başkasının üzerineyse 85 ytl lik zarar sana 900 ytl olarak geri dönebilirdi...
Öncelikle gecmis olsun....
Thendist, ruhsat baskasininsa motora binemiyor muyuz? Boyle bir yasa mi var trafikte? Öğrenmek icin soruyorum gercekten...
-
Çok geçmiş olsun, aynısını bizim arkadaş yaptı kazanın ama bizim arkadaş arabaya girdi ve adam dediki insanlık hali olur dedi ve gittik ama kaporta ne kadara düzelir hiç düşünmedik adamında işi varmış , bu işler böyle önceden düşünmek gerekir ne yapıcaz diye hayal kurmak gerekir
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
-
-
Allah beterinden korusun!
Yalnız adam kaçtıktan sonra geri döndüğüne göre birazcık da olsa vicdan sahibiymiş. Bence bundan sonra aynalarına daha dikkatli bakacaktır, motosikletleri daha iyi görecektir.
Ucuz atlatmış olmana sevindim. Umarım bu olayla "yaşayacağın kazalar limiti"ni doldurmuşsundur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler