az önce kazayaptım, polisi çağırmadığıma pişmanım..
Reklamlar
-
Geçmiş olsun kardeş. Bu olay bana 2004 yılındaki benzer bir kazayı hatırlattı.
2004 yılında yine TEM otoyolunda sağ şeritte normal hızında F650GS ile gitmekte olan çok genç bir arkadaşımızın, yine aklı başına son anda gelen ve sağdaki yan yola girmek isteyen bir araç sürücüsü makasa alarak ölümüne neden olmuştu. Bu kardeşimiz tam korumalı olduğu halde başını yol kenarındaki metal bariyerlere vurduğu için artık aramızda yok.
Arkadaşlar, özellikle arkamızı önümüz kadar iyi takip edelim. Arkamızda çılgınlık yapabilecek bir araç gördüğümüz zaman sağa çekerek onun geçmesini bekleyelim. Yol serbestleyince de devam edelim. Orada kaybettiğimiz birkaç saniye bizim hayatımızı, pantalonumuzu, motorumuzu koruyacaktır. Mümkünse scooter ile TEM, E-5 gibi yollara çıkmayalım. İngiltere'den örnek: 125 cc'nin altı motorlar otoyollara çıkamaz.
18 yıllık motor kullanıcısıyım, 15 yıldır da ehliyetliyim. Yukarıdaki önerileri bizzat uyguladığım için muhtemel pek çok kazayı engelledim. Suçluyu her zaman karşı tarafta da aramayalım. Kavşak gibi yerlerde de önceliği delilere ve sonradan görme zenginlere verelim. Kaybedeceğimiz sadece birkaç saniyedir.
Kazasız günler.
Reklamlar
-
Adamdan ucreti talep etmeliydin kaskosuz sana verecegi en azindan 250 ytl dir.Onunda isine gelirdi.Yazik olmus bu arada dizlik takmayi ihmal etme.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
arkadaşım büyük geçmiş olsun,bu tür olaylarda karşı taraf özür dilediği zaman hatasını kabul ettiği zaman hiç birşey diyemiyorsun.Hatta zararını ben karşılıyayım dese bile yok yok gerek yok diyoruz niye biliyormusunuz,kendimizi ezilmiş göstermemek için,altı üstü motor dedirtmemek için kim ne derse desin
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
geçmiş olsun. hala heran bir motosiklet ya da bisikletle karşılaşabileceklerinin farkında bile değiller maalesef.
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
-
abi ehliyetin yoksa cok ii yapmısın
-
Çok geçmiş olsun kardeşim.Umarım bu tarz talihsizlikler hiç birimizin başına gelmez.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
çok geçmiş olsun... şimdi nasılsın. iyissin umarım. bence ucuz atlatmışsın.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
muritu adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun... şimdi nasılsın. iyissin umarım. bence ucuz atlatmışsın.
saol iyiyim,ewet ucuz atlattım,dikkat ettim şimdiye kadar aynı tip kazalardan kıl payı kurtardım ama bu sefer tadına baktım ve bundan sonra çok daha dikkatli olacağım, bide şu dizim acımasa.. odeğil evdekilere çaktırmamak için nasıl sıkıyorum kendimi yürürken...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun.
Benimde ufak bir kazada pantolonum şort olmuştu
Dizin birkaçgün acıyacaktır, hatta acaba çatlakmı var diye şühpeye düşebilirsin. Ama şimdiden söyleyeyim kapanması zordur o yaranın. Ailenede bir punduna getirip söyle.
Tabi bazı teknik detalyları atlayarak ve yumuşatarak. (O siyah jip bir bisiklet, yol mahalle sokağı, hız 15 km gibi. Bilmem Anlatabildim mi? )
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
@hmedim adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun kardeşim... niye çağırmadın polisi keşke çağırsaydın
hadi palis çağırmadın bir kaçtane vursaydın o zengin züppeye
milyarlık jeep lere binmeyi bilyolar ama trafikte saygı sıfır...
ah ulan ben orda olacaktımki neyse tekrar çok geçmiş olsun
gelem mala gelsin sana bişey olmamış ya
arkadaş bütün hislerime tercüme olmuş
-
polisten önce cenazen arabası çağırsaydın
adamı öldürürdüm
sana geçmiş olsun aa keşke gidip 24 saat müşahade altında kalsaydın
-
polis gelseydi ikinizede zaten kafadan 40 kusür ceza yazacakti ama masraf çoksa o parayı adamdan isteyebilirdin polisi çağırmadınız ama insan bu durumlarda malı düşünmüyo yapılan hatayı düşünüyo ve trafikte yapılan hatanın bi özürü olamaz aslında sonuçta ehliyeti niye veriyolar o zaman sorumlu kılmak için sürücüleri bu işin sorumluluğun bi özür olmaması lazım adama hatasını anlatsaydın keşke
geçmiş olsun diliyorum senin için ucuz atlatılmış ve ileride bidaha hiç bi şekilde kaza yapmamanı sağlıcak bi tecrübe olmasını diliyorum geçmiş olsun tekrar
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
ya abicim sinirimden ne okuduğumuda anlamadım
şunun plakayı almışmıydın
aldıysan neydi
-
Abi çok geçmiş olsun iyi ki de takmışsın kaskını...
-
geçmiş olsun
kask hayat kurtarır....
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
-
Geçmiş olsun
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun. İyi ki kaskın varmış. Ellerinde eldiven ve sırtında mont var mıydı? Korumalarının hasar gören yerlerinin fotoğraflarını çekip gönderebilir misin? Keşke dizliğin de olsaydı. Ben şehirçinde sadece dizimi örten küçük dizlik ve şehirdışında ise kaval kemiğimi de örten dizlik kulanıyorum. Küçük dizlikleri kaskımın içine koyabiliyorum. Yani çok pratik. Aşağıya dizliklerimi gösteren bir fotoğraf koydum. Büyütmek için tıklayabilirsin.
-
geçmiş olsun arkadaşım allahtan jeepe çarpmamışsın.4 ayaklılara dikkat hem arabalara hem kedi hayvanına
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
geçmiş olsun bence polisi çağırmalıydın
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler