güle güle kullan iice artmaya başladı sl150 ciler hadi bakalım
güle güle kullan iice artmaya başladı sl150 ciler hadi bakalım
Acımadıki, acımadıki
Hayırlı uğurlu olur inşallah
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Hayirli olsun Kazasiz belasiz günlerde kullanman dilegiyle
Tekrar tekrar hepinize teşekkür ederim.
Güle güle kullanıyorum, Üsküdar sahili ve Kadıköy de motosiklet turlarımdan nasiplerini aldılar.
Bir tur alana bir tur da benden haydi abkalım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olcan hayırlı olsun ustad
hepimizin bildiği sevdiği saydığı efendiliğiyle kalbimizi fethedmiş bir motor almışsın
güle güle kullan kazasız belasız gunlerde kullanman dileğiyle
[B]RR gençliği[/B]
Hayırlı olsun.
Sonunda motoruna kavuşmuşsun
Kazasız belasız kullanman dileğiyle
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
hayırlı olsun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
vay vay vay çok güzel hayırlı uğurlu olsun olcan çok sevindim bu keeway süperlight nedense bana çok sıcak geliyo.. biraz harley suyu var gibi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
O su yüzünden bunca zaman peşinde koştum zaten.
En kısa sürede bunda acemiliği atıp bir Harley'e zıplamak niyetindeyim...
valla olcan sorun çıkarmazsa uzun zaman keyifle binilecek bir alet şöle ilk buluşmada senide motorunla görelim artık...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çok sevindim bende Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah...
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
Güle güle kullan..Çok güzel motor valla...
Evet sonunda canım kardeşim Olcan da motorlandı, uzun zamandır yaptığı araştırmalar bir türlü veremediği son kararı ile durmadan gündemde kalan, araştırmalarının sonucunda neredeyse kitap yazacak duruma gelen canım kardeşime, sevgili kara superlight'ı ile mutlu bir hayat dilerim.
Kazasız belasız kullanması, uzun ve bir o kadar da zevkli gezilere çıkması dileğiyle bundan sonraki motorize hayatında başarılar dilerim.
Motorun hayırlı olsun Olcan...
34 GS ....
Sağ ol theOC, artık sen de motorlansan fena olmayacak hani...
Tamam artçım olmanı düşünebilirim ama arkamdan 2 teker üstünde gelmen tercihimdir...
Artık en kısa zamanda ben de motorlanırım inşallah,hele bir sen iyice kullan motorunu,araştırmalarının sonucunda aldığın kararın doğruluğunu kanıtla bana ben de bir superlight sahibi olabilirim en kısa zamanda.
O zaman işte artçılıktan kurtulup artçı alır duruma gelebilirim,beraber iki motor keyifli gezilere çıkarız...
34 GS ....
kardeşim hayırlı uğurlu olsun motorun, güle güle kullan
allah kaza bela vermesin
birazdan benim de topiğimi göreceksin
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hayırlı olsun dostum bende alcam ama ne alcam bılmıyorum ılk notorum olcak cunku
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)