Motoru tam alacağımız da sahibi motordan düşerse!!!
Reklamlar
-
Dün sabah erkenden Çanakkele/Çan dan İzmir e, daha önce anlaşmasını yaptığımız zzr250 yi almaya gittik!!!
Resimlerinden çok temiz olduğu her halinden belli idi ve fiyat için de 7000 ytl gibi bir rakam konuşmuştuk gitmeden önce....Km de 3500 de...
İzmir e vardık,motorun sahibini ardık ve bulşma yari ve zamanı ayarladık...Bir süre sonra onları beklediğimiz Kahramanlar a geldiler ve başladık motoru incelemeye....Motor fena değil ve alınabilir,ustaya gösterdik makine iyi pazarlığa tutuşacağız fakat bir de denemek lazım tabiki!!! Dedim bir binelim,deneyelim gidiş de bir sorun var mı tamam dediler sahibi öne ben arkaya motora bindik....Hareket ettik,virajdan ana yola tam çıkacaktık ki o da ne,ben bir den ayaklarımın üstüne bastım,motor altımdan kayıverdi!!!! Evet güzelim motor yerler de idi!!!! Allah tan sahibin de bir şey yok idi!!! Kaldırdık motoru,zzr nin sahibi genç arlkadaşı da çay bahçesine götürüp biraz rahatlık,tedirgin olmuştu!!! Bir zaman sonra motorun son durumunu inceledik ve artık o temiz motorun yerini, sağ tarafı çizik ve kırıklar almış bir motor aldı!!!
hesap kitap yaptık motorun ederi artık bize göre 6 milyar ı bir kuruş geçmezdi!!!
Sonuç olarak anlaşamadık ve zzzr den vazgeçtik
Herşeyin hayırlısı dedik ve bir anahtarlık almak için girdiğimiz motor satıcısından 2006 cbf250 alarak çıktık
Neye niyet neye kısmet.....
Reklamlar
-
güzel oolmus hayırlısı cbf250 liymiş süper mevzu ya bu arada beende su ramzeyin yeni cıkan ları var 150 cc racing olanlarından almayı düşünüyom onlar nasıl bana da sölermisin bi fikir sen anlıyon herhalde motordan
-
Ooooo hayırlı olsun neye niyet neye kısmet...
-
Biliyorsun onlar cbr125 ün kopyaları...
Ben yakından gördüm ve inceleme fırsatım oldu,cbr125 kullanmış biri olrak ramzzey in bu motoru çok kalitesiz...Benim fikrim o paralar bu motora verilmez,illaki öyle bri şey alacaksan cbr 125 in temiz bir ikinci elini o fiyatlara bulabilirisn...
-
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
hayırlı olsun
-
eee kısmet buymuş hayırlı olsun
-
daha iyi olmuş bence kaç model bilmiyorum gerçi zzr ama
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
hayırlısı buymuş arkadaşım. cbf250 yedek parça yönünden daha avantajlı. zzr250 tabiki daha güzel ve teknik olarak daha iyi bir motor ama cbf250 de iyi bir motor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Herşey kısmet işi.
Bence şükredin size bişey olmamış.
Yeni motorunuz da hayırlı olsun.
-
Gelin ata binmiş ne demiş?
-
Hayırlı olsun. Benimde yakında alacağım motor cbf 250 o yüzden deneyimlerini anlatırsan sevinirim.
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
-
Her işte bi hayır vardır.. Güle güle kullanmak nasip olur inşallah, kazasız belasız trafik cezasız sürüşler dilerim...
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
ya nasip ya kısmet.
mevlam her şeyin hayırlısnı versin.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
Sağol un arkadaşlar ama küçük bir ayrıntı,motor u arkadaşıma aldım!!!! Galiba es geçmişiz
Ama sonuç olarak motor bizim,yani benim onun farketmez....
zzr250 2004 model di.....
Cbf 250 yi çoğu insan bilir ve test etmiştir ve çok da konuşulmuştur ama bildiğiniz cümleleri ben de tekrarlamak istiyorum...
İzmir Çanakkele yolculuğunun bir kısmını motrla ben geldim,araba ile gittiğimiz için dönüşte motoru değişerek kullandık...Çarşamba günü çok rüzgar olduğu için aslında biraz yorucu oldu ve tam test imkanı bulamadık...Ama bir iki kelime ile güçlü atak ve yere sağlam basıyor....Yanlız titreşşim yüksek devirlerde uzun kalındığında rahatsız ediyor...Frenleri çok iyi,açıkcası 10 üzerinden 10 numara...
Kullandıkça belki daha ayrıntılı bir yazı yazabilirim...
-
Güle güle kullan-ın,ikinizde
-
Bahsettiğin motoru sahibinde.com'da görmüştüm, arkadaşıma tavsiye etmiştim, maviydi sanırım? Tüh kötü olmuş walla, üzüldüm Neyse geçmiş olsun ve hayırlı olsun
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Her şer de bir hayır vardır dostum kısmetten öte yol yok sana da arkadaşına da hayırlı olsun bol keyifli ve kazasız sürüşler dilerim
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler