Evet artık benimde motorum var artık bugün aldım(yamaha XMAX250)hala rüya gibi geliyor.Ybr125 almaya gittim Xmax250 alıp çıktım.Çok mutluyum heyecanım hala yatışmadı.Şimdi geldim daha eve ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim..
Evet artık benimde motorum var artık bugün aldım(yamaha XMAX250)hala rüya gibi geliyor.Ybr125 almaya gittim Xmax250 alıp çıktım.Çok mutluyum heyecanım hala yatışmadı.Şimdi geldim daha eve ve sevincimi sizlerle paylaşmak istedim..
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
kazasıs günler inşallah..
şu soruları sormadan içim rahat etmez..
1-ehliyet varmı...
2-koruyucu ebise varmı..
3-iyi bir kask varmı...
4-kendini motorda rahat edene kadar sakin sokaklarda antreman yapmaya söz veriyormusun.....
ehhh o zaman yollar senindir....
adamın koruyucuya kaska falan ihtiyacı yokki baksana tipe yememiş içmemiş vücut yapmışvedat kaya adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
Hayırlı olsun ama vitesli alacakken neden scooter aldın??? Arada çok fark var mesela debriyaj
heyecanın her daim motosiklet ustunde devam etsin dostum
gule gule, sırıta sırıta kullan... kazasız belasız insallah
KSK FOREVER ... 35½
Teşekkür ederim arkadaşlar .Aslında motoru alışımda epey bir maceralı oldu.Buarada çok güzel makina.Ben ybr için gidip konuşmuştum ama babam geldiğinde ybr yi beğenmedi,bunu önerdi aslına bakarsanız bu bence de daha iyi ama fiyat itibariyle almaz diye düşünmüştüm.Ama küçük bir talihsizlik yaşadım.Motorumu teslim aldım ilk benzinlikte depoyu fulledim sonra yaklaşık 2 km sonra yolda kaldım.Giderken stop etti ve çalışmadı.Hemen aldığım yeri aradım.yaklaşık 5 dakika içinde geldiler.Baktılar burda ayaküstü yapılabilecek birşey olmadığını söyleyip motorumu servise götürdüler.Saatte epey geç olmuştu(mesai saatleri bitmişti)ama genede sabırla sorunu çözmeye çalışıyorlardı.Neticede hemen çözülebilecek birşey olmadığını ve motoru yenisi ile değiştirceklerini söyeyip takribi yarım saat içinde başka motor ile değiştirdiler.Aldığım yere gelince motorumu YAMAHA BORNOVA BAYİSİ AKSAN AŞ.'den aldım.Bir bayi müşterisi ile ancak bu kadar ilgilenebilir gerçekten tebrik teşekkür ediyorum.Aslında biraz reklam gibi oldu ama söylemeden edemedim böyele iyi esnaflar artık bu piyasada az bulunuyor.İşin garip olan yanı ben bu kadar ilgi beklemiyordum iyi tamam ilgi var dedim heralde motoru alana kadar iyi aldıktan sonra sen yoluna ben yoluma hesabı olacak diye korkmadım değil hani.yolda kaldığımda hemen gelmeleri serviste o kadar geç saate kadar uğraşmaları(servis elemanları dışında iki şirket yetkilisi ve şirketin sahibi bile bekledi)kelimeler kifayetsz kalıyor bee Bugün kısmetse plakalarımı halledicem kaskomu yaptırdım gerekli güvenlik ekipmanlarımı aldım(kasktır monttur dizlk vs.)toplamda bana 8bin ytl'ye mal oldu.Şu ilk heyecanım geçtiten sonra foto ve detaylı bir liste yazıcam.Sevncim benimle paylaşan herkese teşekkür ederim.SANADA TEŞEKKÜRLER ^SAT^ KARDEŞİM.
HAyırlı olsun çok güzel seçim iyi günlerde kullan...Birde o vücudun girebildiği korumalı mont var mı abicim...???
Pek korumaya ihtiyacın yok gibi....
Allah korusun düşsen, karayolları peşine düşer valla "asfalta zarar verdin" diye
Saygılar...
walla bence senın gıbı bır vucuda race yakısırdı ama xmax da gusel senı idare eder
Hayırlı olsun kazasın belasız kullan............
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
hayırlı uğurlu olsun
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan ınsallah darısı olamayanların basına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)