çok iyi geldi bana... sanki antibiyotik..
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan...
-
-
extrem_015 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan...
eyvallah allah razı olsun...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:07 ----------
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun ramco
erol biliyorsun bayadan belli bakınıyordum... kış geldi ya tam motor alma zamanı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Bende tam zamaninda aldim sayilir adam almadan cikmiyim diye 6500 e verdi 4 gun sonra motora zam geldi vade farki kotu oldu oda 24 aya normal sayilir 600 lira MASAALAH nazar degmesin kazasız belasız lastikler berbat dikkatli ol
-
bende eğer bu denk gelmeseydi sıfır alacaktım.. bilirsin benim bana özel indirimlerim var... ama bu daha iyi oldu.... sevdim icat ıda...
-
Allah kaza bela göstermesin maşallah.
-
sağolasın allah razı olsun ...
-
Zaten senin adını verdim bensana yapicam bisiler madem tavsiye ile geldin felan dedi daha oncede topcase i gungörden almistim oradanda hatirladi zaten gitmesin dedi herhalde biraz yavas tvs den ama titresim olmamasi artı 100 den sonra tvs gibi yigilmayip uzuyor o guzel oluyor r125 den felan hizli rodajdan sonra selami ile 150 yi gorduk inazuma ile ibreker aynı gosteriyormus selo dedi napiyon sen yanimda diye sasirmis
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Zaten senin adını verdim bensana yapicam bisiler madem tavsiye ile geldin felan dedi daha oncede topcase i gungörden almistim oradanda hatirladi zaten gitmesin dedi herhalde biraz yavas tvs den ama titresim olmamasi artı 100 den sonra tvs gibi yigilmayip uzuyor o guzel oluyor r125 den felan hizli rodajdan sonra selami ile 150 yi gorduk inazuma ile ibreker aynı gosteriyormus selo dedi napiyon sen yanimda diye sasirmis
ben her daim iş çözerim bilirsin severler beni... daha demin gidip 5-6 tane anahtarlık ruhsat kabı falan aldım... bakımını falan hallettim.... mehemt konsuk duymasın döver beni...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Salih_T adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
sağolasın daha iyileri sizin olsun...
-
Hayırlı olsun abi allah kaza bela dert deva vermesin ufaklık da motorcu olacak belli maşallah
-
-
Phoenixs adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun abi allah kaza bela dert deva vermesin
ufaklık da motorcu olacak belli maşallah
bana motorculuk babamdan geçti... o yüzden evde motor sıkıntı olmadı ... ben babamın motorunu babamda benimkini kullanırdı.. bende oğluma buluştırıp onun motorunu kullanacağım.. sonrada torunumun kini nasip olursa
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
İmportant adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam.
eyvallah allah razı olsun...
-
Hayırlı olsun abi allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Sana yakışır
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun abi allah kazasız belasız binmek nasip etsin.Sana yakışır
alırıım anahtarını okan 600 f ine güvenme.. yaza sen gelmezsinde ben gelirim yanına...
-
Bu sene yuvacığa gelicez sanırım.Epey dolaştım f le amasra, beypazarı falan.Honda hayat onda
-
uniqe adlı üyeden alıntı
Bu sene yuvacığa gelicez sanırım.Epey dolaştım f le amasra, beypazarı falan.Honda hayat onda
yamaha nın üstüne motor tanımam... ama 2. eli en hızlı motosiklet te honda... nakit para gibi mübarek...
-
Yakarsa yaksın sorun çıkarmasından iyidir.
Hayırlı olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)