hayırlı uğurlu olsun kanka Allah kazabela yaşatmasın güle güle eskit keşkem biraz daha erken alaydın çanakkale turunda sende olsaydın makarayı görseydin sedatla ahmet sabah saat 7 olmuş çadırdan cıkmayınca motoru çalıştırdım verdim ğazı verdim ğazı hemencik çıktılar çadırdan sedat napıyon sen diyor bende makineyi ısıtıyom kanka dedim yolumuza devam ettik dönüş yolunda fazla ğazlamaktan ğaz telim koptu biz hiç yolda kalırmıyız benzinimiz bitmesin yeter neyse bizde bu kafa oldukca heryer paris tekrar hayırlı olsun..
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız... Maşallah
hayırlı olsun Ramço..güle güle kullan...
kaç basıyo bu?? kapışalımmı??
malum ben her binişimde bakkala bile gitsem 300 ü kesin görüyorum..
(analog kadran o bakımdan yani...)
Kazasız belasız kullanın İnşallah.
Hayırlı olsun ,kazasız belasız olsun , gerçekten yakışıklı motor , merakımı bağışlayın ne kadara aldınız bu makinayı ?
sağol paşam.... çanakkale davasından sonra motor alma işi hızlandı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
allah razı olsun....
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
senin hızına kimse yetişemez abey.... ben genelde 299 da takılıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------
sağolasın teşekkür ederim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
bayramdan sonra yalovaya geleceğim.... dayı oğlu nun yanına haber salarım mezit..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
kıza yaşı erkeğe maaşı sorullmaz... sıfır fiyatına yakın sayılır....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Durumu düzeltip alabildin demek motor güle güle bin
hayırlı olsun... allah kaza bela vermesin, tekerini düz bastırsın, tekerine taş değdirmesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
motosiklet güzel hayırlı olsun ,
doblonun geri vites lambasına bakılırsa karaciğerinde problem var
ufaklı canavar gibi maşAllah sana bırakmaz motoru Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)