Drift den CBR 250 R ye geçtim
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır Mondial Drift kullanıyordum , yaklaşık 1 - 2 aydır MEGELLİ mi alsam , HONDA mı alsam diye gidip gele gidip gele sonunda nihayet HONDA da karar verdim. Umarım verdiğim bu karar beni yanıltmaz
Motorumu İzmir Yükseliş Honda bayiinden aldım 10,850 motor 185 sigorta ve 200 de ruhsat masrafıyla yaklaşık 11250 ye mal oldu . Teslim alırken servis ten bir arkadaş elektrik aksamıyla kesinlikle oynamamamı aksi taktirde garantiden çıkcağını söyledi, ilk 1000 km de de çok fazla zorlamamamı söyledi , arkadaşlar şimdi daha önce sıfır motor alıp rodaj döneminde nelere dikkat etmem konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim .
Reklamlar
-
Rodajın nasıl yapılacağı motorunuz kitapçığında harfi harfine yazar. Kitaptaki rodaj uygulaması direktiflerinde hareket edeceksiniz
-
forum konusunda yeterli tecrübeye sahip değilim fotoğraflar çektim buraya koyamıyorum :(
-
Çektiğin fotoğrafları hızlıresimyukle adresinde vs. upload edip url sini mesaj yazdığın bölümün üstünde yer alan Insert Image butonuna tıklayarak çıkan kutucuğa yapıştıracaksın
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Rodajın nasıl yapılacağı motorunuz kitapçığında harfi harfine yazar. Kitaptaki rodaj uygulaması direktiflerinde hareket edeceksiniz
teşekkürler dostum bu gece kitabı baştan sona okucam
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
-
Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Kazasız belasız kullanman dileği ile
-
http://k1309.hizliresim.com/1f/v/t246d.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------
sailor33 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun bu arada. Kazasız belasız kullanman dileği ile
teşekkür ederim dostum allah cümlemizi kazalardan korusun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
[IMG][/IMG]
-
Hayırlı olsun Drift nasıl bir tecrübe oldu senin için iyisi kötüsü nedir bi yazabilir misin?
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
-
[IMG][/IMG]
-
Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın .
-
Hayırlı olsun
Forumun en dolu başlıklarından biridir "CBR 250 R" başlığı. Girip baştan sona/sondan başa birkaç kez okumanı tavsiye ederim.
Güzel günlerde kullan
-
dadas607 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun
Drift nasıl bir tecrübe oldu senin için iyisi kötüsü nedir bi yazabilir misin?
Teşekkür ederim
drift benim ilk motorumdu fiyatı itibari ile bana göre 125cc Çin üretimlerinin içerisinde en iyi olarak düşünüyorum satarken çok fazla zararda etmedim temiz kullandım ben 2700 e almıştım 2500 e sattım 1 sene kullandım çizik dahi yoktu . çok fazla altarnatif marka motor kullanmadığım için aralarında nasıl bir avantaj dezavantaj var bilemiyorum dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
rs_guven adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Teşekkürler dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Oldjack adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın .
Teşekkürler dostum cümlemizin tekeri düz bassın .
-
Bebek bebek hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
-
11250
Bu parayı ben versem bu motora babam vurur beni
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
-
megelliye göre tabiki güzel ama ben olsam suzuki inazuma alırdım bu paraya
-
Hayırlı olsun Allah utandırmasın. Çok doğru bir tercih yapmışsınız.
-
-
Yazık o paraya 1000 tl koyup ninja 250 almak varken bu motora nasıl bu parayı veriyorsunuz anlamıyorum.
Halenda hondanın eski kaliteli honda olduğunu sanan çok memlekette. Artık ne desek boş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)