Renk guzel hayirli olsun
Renk guzel hayirli olsun
www.erkakurye.com
Maşallah hocam Allah kaza bela dert deva vermesin Honda hyosung kawa 3 motorunda 250 cc ini kullandım kalbim hyosung mantığım ise kesinlikle Honda Murat 131 göstergeli kawa almadığın çok iyi olmuş
Hayırlı olsun. O göstergeler değişmedikçe ben de olsam Ninja 250'ye binmem.
şimdi sen 1000 lira koyup ninja 250 almalarını söylüyorsun. Ninjayı aldığında bi kere baştan yiyecek. Yakıt olarak Cbr ortalama 3.20, Ninja 4.25 civarlarında yakıyo 100 kmde.
Kawasaki nin servisleri Honda nın ki kadar ilgili ve çok değil. Parça fiyatları Honda kadar uygun değil. Honda 2.elinde satılırken çok fazla değer kaybetmeden satılabilir. Ama kawasaki için aynı şeyi düşünmüyorum. Tabi yine de zevkler ve renkler tartışılmaz da. Arkadaşımız Driftten Cbr ye geçtiğini söylemiş. megelli ile cbr arasında kalıp cbr aldığına değinmiş. 11250 liranın üstüne 1000 lira ekleyip x motorunu almalımıyım gibisinden bişey söylememiş.
kardeşim bu arada CBR hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin
en güzel rengini tercih etmişssin rodajını düzgünce yap seni üzmez cbr
imkanın olunca güzel bi takım michelin falan lastik al ama üzerindeki lastiklerini ben pek sevmemiştim
Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun, güle güle kullan motorunu. ferdinandd'a katılıyorum, CBR 250R başlığı özellikle muratlion sahadayken tadından yenmez :D Sırf bu yüzden motoru satıp fazer 8 almıyorum Hayalet kasabı gibi oralar, buzzzzzzz...
hayırlı olsun bence çadır veya örtü gibi bişey serin üsütüne
güle güle kullanın allah kaza bela vermesin açık egzoz takmayı düşünüyorsanız ki tavsiye etmem ama illa takacam derseniz rodaj bitene kadar orijinal egzozunu sakın çıkarmayın...
Hayırlı olsun. O motora 11 bin verilmez. 12 bin'e absli cbf 600 dolu.
slm. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Eski bir cbr 250 kullanıcısı olarak cbr250 almakla iyi yapmışsın diyorum.
Üstüne 1000 daha koyup Ninja 250 alırdın, 5000 daha koyup Ninja 300 alırdın, 14000 daha koyup cbr600f alırdın ....
Bu muhabbet uzar gider kulak asma. sen ş.içi 4 litre, şehirler arası 100km sabit hızla 2,7 lt yakıt yakmana bak.
ilk 1000 km motoru zorlama (5 - 6 bin devri geçme) Bakımı kitapçıkta 12 bin km de bir diyor. ben 4000 km de ikinci bakımını yaptırdım. Ustanın dediği yağ olduğu gibi duruyor, keşke bir kaç bin km sonra yapsaydık bakımı. tavsiye olarak bakım aralığını 1000 - 4000 - 10000 - 16000 - 22000 yani 6000 de bir yaptırman.
Sorun olursa seve seve cevaplarım. Tekerlerin yere sağlam bassın.
dostum on numara motor cbr250r. ninja alsaydın baştan kaybederdin. birincisi honda kadar piyasası oluşamadı. ikincisi de yakıt. hondanın kendi enjektör sistemi var. ha bu arada parçası da ucuz. tek problem lastikler. lastiklere dikkat et dostum. bi de benden tavsiye koruma topuzu taktır. benim motor 4.000km ye gelmek üzere. misss gibi biniyorum. tek derdim ben biraz iri kalıyorum motorda;) güle güle bin.
bende driftten phantoma gecdim driftten bayaga memnundum bunun performansı yetersiz geldi başta ama 250lik yaptım şimdi gayet iyi cbr en kaliteli race motor herkesce kabul olmus birşey bu ama hız konusunda çok birşey bekleme bide orjinal lastiklere dikat et geçen sene aynı yükselişden aldı arkadaşım lastiklerden canı yandı 3 ay sonra sattı.. kazasız belasız surmen dileğiyle..
dostum güle güle günlerde kullanın. hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)